Superliga Romaniei Farul Constanța remizează dramatic cu Universitatea Craiova. Oltenii au dat trei goluri pe final de partidă

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Meciul din a noua etapă a play-off-ului SuperLigii dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova a avut loc pe stadionul „Ovidiu” din Constanța, scor 3-3.



Elevii lui Gică Hagi remizează pe teren propriu

Farul Constanța nu a reușit să câștige meciul de pe teren propriu în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 3-3. „Marinarii” au avut multe emoții până la sfârșitul partidei, după ce aceștia au condus cu 3-0 timp de peste 70 de minute. Louis Munteanu a reușit să deschidă scorul în minutul 35 printr-o lovitură de la 11 metri, după ce Ștefan Vlădoiu l-a tras de tricou pe Luca Andronache, în interiorul careului. Munteanu a reușit să înscrie al doilea gol din partidă în cea de-a doua repriză, în minutul 52.

Constănțenii s-au îndepărtat mult de craioveni prin reușita lui Lucas Queiros, care a înscris în poarta Universității Craiova în minutul 55, ducând scorul la 3-0.

Oltenii nu au putut să plece de pe „Ovidiu” fără să înscrie, astfel că Alexandru Mitriță a reușit să dea gol din penalty, după ce Constantin Grameni l-a faultat pe Andrei Ivan în careu. 

Mai apoi, jucătorii celor de la Universitatea Craiova au început să joace din ce în ce mai bine, același Mitriță reușind să înscrie cel de-al doilea gol pentru echipa sa, în minutul 90. Farul nu a reușit să „înghețe” tabela la scorul de 3-2, Alexandru Mitriță înregistrând un hattrick (min. 90+7), reușind să aducă un punct formației sale.

Echipe de start

- Farul Constanța: Buzbuchi - Sîrbu, M. Popescu, G. Marins, Ganea - Vînă, Queiros, Grameni - Grigoryan, L. Munteanu, Andronache
Rezerve: Mușat, Dussaut, Grosu, Dănuleasă, Boli, Nedelcu, N. Popescu, Casap, Deaconu, Al. Stoian, Doicaru, Rivaldinho
Antrenor: Gheorghe Hagi

- Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Zajkov, Silva, Bancu - Al. Crețu, Anzor - Danciu, Houri, Mitriță - Ivan
Rezerve: Lazar, Căpățînă, Soiri, Badelj, Ndong, Mateiu, Cîmpanu, Bana, D. Barbu, Blesa, Koljic, Markovic
Antrenor: Costel Gâlcă

- Arbitru: Chivulete Andrei Florin

- A1: Gheorghe Sebastian Eugen;  A2: Constantinescu Andrei

- Arbitru VAR: Hațegan Ovidiu

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?