Fotbal FC Barcelona, amendată de UEFA din cauza pagubelor produse de fani. Ce sumă trebuie să plătească spaniolii

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

În urma meciului din sferturile UEFA Champions League dintre Barcelona și PSG, formația spaniolă a fost amendată din cauza comportamentului arătat de fanii catalani. 



FC Barcelona a fost amendată de UEFA pentru pagubele produse de către suporterii clubului în meciul de marți seară, cu Paris Saint-Germain, echipă care a eliminat-o, scor 4-1.

Sferturile UEFA Champions League au vizat înfruntarea dintre FC Barcelona și PSG, spaniolii reușind să câștige meciul din tur, de la Paris. Cu toate acestea, ei n-au mai putut face față nivelului arătat de francezi în retur, fiind învinși clar pe teren propriu.

Suporterii o fac pe FC Barcelona să scoată bani din buzunar

Comisia de Disciplină a UEFA a sancționat echipa Barcelonei, după acțiunile suporterilor catalani, din prima manșă. Fanii spaniolilor au arătat un comportament nepotrivit, adăugându-se aici utilizarea materialelor pirotehnice, gesturile rasiste și producerea de pagube.

Clubul spaniol de fotbal a fost amendat pentru trei încălcări ale regulamentelor. Utilizarea materialelor pirotehnice de către suporterii catalani le-a adus o amendă de 2.000 de euro, pe când pagubele produse pe stadion, prin distrugerea scaunelor, a mai atras încă 5.000 de euro clubului catalan.

Mai mult decât atât, acestora li s-a supendat peluza pentru o partidă, din cauza comportamentului rasist al fanilor spanioli. Aceștia au arătat simboluri naziste și au imitat sunetul maimuțelor, fapt care a atras furia oamenilor din mediul online. Rețelele de socializare au arătat seria de videoclipuri care ilustra gesturile făcute de spanioli.

CITEȘTE ȘI Părerea lui Florin Prunea despre criticile aduse lui Istvan Kovacs, după meciul Barcelona - PSG

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel