Fotbal international FC Barcelona ar putea să îi rezilieze contractul lui Robert Lewandowski sezonul următor

Data publicării:
Facebook Robert Lewandowski
Facebook Robert Lewandowski

Robert Lewandowski ar putea fi concediat de FC Barcelona în sezonul 2024/2025, scrie presa spaniolă. 



Clubul de fotbal FC Barcelona caută deja un înlocuitor pentru atacantul polonez Robert Lewandowski, al cărui contract cu campioana en titre a Spaniei expiră în iunie 2026, dar care ar putea da curs în vară "cântecelor de sirenă" din Arabia Saudită, scrie mass-media spaniolă.

Lewandowski (35 de ani), fostul golgheter al echipei Bayern Munchen, a semnat cu Barca în vara anului 2022 şi a disputat până acum 57 de meciuri în tricoul "blaugrana", reuşind 39 de goluri şi 12 assist-uri.

Cotidianul catalan Sport scrie că bilanţul polonezului "este unul pozitiv pentru moment", însă FC Barcelona are opţiunea de a-i rezilia contractul în sezonul 2024-2025, dacă Lewandowski va juca în mai puţin de 55% dintre meciuri.

Barca şi-a asigurat între timp serviciile brazilianului Victor Roque, actualul atacant al echipei Athletico Paranaense, pe care speră să-l aducă în Spania încă din luna ianuarie.

Gruparea de pe Camp Nou doreşte să recruteze însă încă un atacant, prioritatea reprezentând-o un jucător care să vină liber de contract, dar ar putea face un efort financiar dacă ar fi vorba de un tânăr fotbalist de perspectivă.

Printre jucătorii pe care FC Barcelona îi are în vedere se numără Victor Osimhen (SSCNapoli), Jonathan David (Lille), Victor Boniface (Bayer Leverkusen), Youssoufa Moukoko (Borussia Dortmund), Moise Kean (Juventus) şi Serhou Guirassy (Stuttgart), conform Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel