Superliga Romaniei FC Botoșani învinge FK Jablonec, echipă de locul 11 în Cehia. Ce spune antrenorul Bogdan Andone

Data publicării:
Facebook FC Botoșani
Facebook FC Botoșani

Echipa de fotbal botoșăneană a reușit să câștige, scor 3-2, în fața formației cehe FK Jablonec.Echipa FC Botoșani a învins formația cehă FK Jablonec cu scorul de 3-2, duminică, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire din Austria.

Alexandru Țigănașu (20), Sebastian Mailat (30) și Friday Adams (75) au marcat golurile echipei moldovene, potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului, pe când pentru cehi, care au încheiat pe locul 11 în sezonul trecut, a punctat David Puskac de două ori, în minutele 13 și 42.

FC Botoșani a început cu E. Pap - Charles Petro, A. Miron, Celea, Țigănașu - Aldair, V. Dican, Ed. Florescu - Mitrov, Chică-Roșă, Mailat.

Rezerve: Kukic - G. David, Jaly, șeroni, Pavlovic, E. Lopez, Ștefan, Kaprof, Sadiku, Gligor, Cărăușu, Adams.

Andone: „Partea negativă e că am primit două goluri”

Bogdan Andone a declarat că este mulțumit de evoluția jucătorilor, dar ceea ce îl nemulțumește este aspectul defensiv al formației, care trebuie îmbunătățit.

„Un nou test util, cum au fost toate din acest cantonament. Mă bucur că nu am avut evenimente neplăcute. Aici mă refer la accidentări, e cel mai important aspect. E un adversar de nivel bun, un joc n care s-au marcat multe goluri. Din fericire, am reușit să marcăm trei goluri și să ne mai creăm câteva situații bune de gol. Partea negativă e că am primit și două goluri destul de ușor, pe niște momente de lipsă de concentrare sau neatenție, lucruri pe care trebuie să le eliminăm și să nu le mai repetăm.

Am întâlnit un adversar bun, un adversar puternic din punct de vedere fizic. În principiu, lucrurile au funcționat bine. Am făcut un joc solid, băieții au făcut un efort bun, în mare parte am realizat ce ne-am propus. Într-adevăr, mai trebuie să corectăm câteva aspecte pe fază defensivă, pe interpretarea jocului, dar sunt lucruri care, cu siguranță, în următoarele săptămâni le vom pune la punct.”, a transmis antrenorul botoșănenilor, după victoria de duminică.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?