Superliga Romaniei FC Botoşani l-a transferat pe Reagy Ofosu înainte de meciul cu Universitatea Craiova

Data publicării:
Facebook FC Botoşani
Facebook FC Botoşani

FC Botoşani, echipă antrenată de Bogdan Andone, l-a convins pe Reagy Ofosu să se întoarcă la echipă. 



"Bine ai revenit, Reagy Ofosu!

FC Botoșani anunță transferul atacantului lateral Reagy Ofosu, care revine astfel pe „Municipal”, unde a evoluat în sezonul 2019-2020. În vârstă de 32 de ani, extrema stânga a mai jucat în carieră pentru FC Ingolstadt, Chemnitzer FC (ambele din Germania), Grödig (Austria), NEC Nijmegen (Țările de Jos), NK Istra (Croația), Spartak Trnava (Slovacia), Universitatea Craiova, Bursaspor (Turcia), Ionikos Nikeas (Grecia), Ohod Club (Arabia Saudită) și UTA Arad.

Ne bucurăm că ai revenit acasă, Reagy și sperăm să ne bucuri cu cât mai multe reușite frumoase!", au scris cei de la FC Botoşani pe Facebook. 

Bogdan Andone a avut un mesaj misterios după egalul cu UTA

Etapa trecută, FC Botoşani a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul cu UTA Arad, disputat în deplasare. La finalul partidei, antrenorul Bogdan Andone a dat de înţeles că nu este mulţumit de situaţia echipei şi că ar putea pleca de pe banca tehnică. 

"E greu de acceptat rezultatul, până la urmă, după jocul din această seară. Poate înainte de meci, dacă ne spunea cineva că se va termina egal, am fi fost mulţumiţi parţial. Cu toate că avem nevoie de puncte şi am pregătit jocul ca să luăm 3 puncte. E greu de acceptat, având în vedere unele situaţii, unele monumentale. Practic, nu ştiu, ne-am bătut joc de ele. Cred că am avut cel puţin 3-4 situaţii singur cu portarul. Apoi am luat gol în prelungiri, ceva incredibil având 6 jucători de talie şi portar. 

Nu vreau să vorbesc, să fac greşeli. O să am discuţii şi cu patronul, vom vedea cum vor continua lucrurile. Vom vedea zilele următoare. În fotbal e absolut orice, nu comentez mai multe. Vom vedea zilele următoare (n.r. dacă va continua). 

(n.r. 10 puncte în 5 etape adunate de FC Botoşani) Nu sunt suficiente, din păcate. Nu ne ajută un punct, ne ajută trei puncte. Ok, e fotbal, se întâmplă, dar am mai zis, nu ne permitem să facem greşeli, pentru că trec etapele. Mai trece una, mai facem o greşeală, mai pierdem 2 puncte, şi la sfârşit o să fim la matineu. Din păcate. Ăsta e adevărul crud, dur, dureros. Vedem! 

Toate meciurile sunt grele, nu există meci uşor, toţi adversarii sunt puternici, toate echipele au un obiectiv, fie că vorbim de evitarea retrogradării, că e participarea în playoff. E luptă mare. UTA avea obiectiv să se apropie de playoff, iar trei puncte în meciul ăsta i-ar fi apropiat. Toate jocurile sunt cu miză. Poţi câştiga cu orice adversar, poţi pierde cu orice adversar. Singurul lucru bun e că am luat un punct, dar în condiţiile jocului, din păcate, nici ăsta nu e...", a declarat Bogdan Andone la finalul meciului cu UTA  Arad. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?