Superliga Romaniei FC Botoşani vrea să o încurce pe FCSB. Valeriu Iftime a spus ce mesaj a avut pentru Bogdan Andone

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FCSB primeşte vizita lui FC Botoşani duminică, 25 februarie, pe Arena Naţională, însă ocupanta ultimului loc din Liga 1 nu vine la Bucureşti din postura de victimă sigură. 



FC Botoşani a pierdut un singur meci în 2024, contra celor de la Hermanstadt, 2-0. În ultimele două meciuri, botoşănenii au ratat victoria în ultimele minute. Au condus UTA Arad în deplasare cu 2-1, dar au fost egalaţi la ultima fază, iar pe Universitatea Craiova au condus-o cu 2-0, dar au fost egalaţi în finalul partidei. 

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a avut un mesaj pentru antrenorul Bogdan Andone înainte de meci. 

“Puteam să avem încă două puncte la UTA și încă două cu Craiova, dar acolo am fost puțin temători. Dar, într-adevăr, există o altă atmosferă, altă sinergie de grup și totul i se datorează lui Bogdan. Simt o cu totul altă energie și încredere a grupului. Miron este ceva special, cumva a devenit căpitan și a coagulat și celelalte energii.

Echipa arată bine. Simt valoarea echipei și văd cum se comportă grupul. Acum trebuie să insist eu, cu ambiția mea de a nu renunța până în ultima secundă. Ar fi o mare izbândă la Botoșani să ne salvăm de la retrogradare. Nu mă dau bătut!

Avem o abordare cu foarte multă determinare și atenție. Vom munci, vom merge să jucăm (n.r. – cu FCSB). L-am rugat pe Bogdan să jucăm, pentru că n-avem ce pierde. Până la urmă, decât să ne bată jucând prost, mai bine să ne bată jucând bine.”, a spus Valeriu Iftime, la Sport Total FM.

FC Botoşani este pe ultimul loc în Liga 1, cu 20 de puncte. O victorie cu FCSB le-ar permite botoşănenilor să facă schimb de locuri cu Dinamo Bucureşti, care a pierdut vineri seară cu CFR Cluj, scor 4-0. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?