Superliga Romaniei FC Hermannstadt se desparte de un fundaș. Portarul sibienilor rămâne la echipă

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Clubul de fotbal FC Hermannstadt a anunțat încheierea colaborării cu un fundaș al echipei, respectiv semnarea unui nou contract cu portarul formației.



FC Hermannstadt se desparte de „Buty”

Clubul de fotbal din Sibiu a anunțat, în urmă cu puțin timp, că înțelegerea contractuală cu Mihai Butean va lua sfârșit la finalul lunii mai.

„Mulțumim, Mihai Butean! 

A. F.C. Hermannstadt și Mihai Butean au stabilit de comun acord și în condiții amiabile să rezilieze înțelegerea contractuală în data de 31 mai. Rezilierea vine la solicitarea directă a fotbalistului în această privință, întrucât contractul acestuia cu FCH expira la sfârșitul lunii viitoare.

Îi dorim mult succes lui Buty în noile provocări pe care i le va impune cariera!”, a anunțat clubul de fotbal sibian, pe pagina oficială de Facebook.

Pe de altă parte, portarul sibienilor va rămâne în echipa lui FC Hermannstadt.

„Cătă stays here! Căbuz rămâne la noi! FCH și Fotbal Club CFR 1907 CLUJ au ajuns astăzi la o înțelegere în privința transferului goalkeeper_ului sibian Cătălin Căbuz. Acesta a semnat un contract valabil pentru următoarele patru sezoane cu echipa noastră.

Bine ai (re)venit și bine ai rămas, Cătă!”, a fost anunțul transmis de club, în privința jucătorului Cătălin Căbuz, care va continua să facă parte din echipa transilvăneană.

FC Hermannstadt a terminat sezonul actual pe locul 3 în play-out-ul SuperLigii, cu 34 de puncte, la o diferență de trei puncte față de liderul play-out-ului, UTA Arad.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?