Superliga Romaniei FC U 1948 Craiova vede meciul cu Oţelul ca pe o finală. "Pe teren trebuie să intre 11 lei"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi şi FC U 1948 Craiova se înfruntă în etapa a doua a playout-ului, iar pentru olteni meciul e considerat o adevărată finală. 



Echipa antrenată de italianul Nicolo Napoli se află pe locul 13 în Liga 1, care duce acum la barajul pentru salvarea de la retrogradare, în ciuda faptului că este una dintre cele două echipe din playout care, momentan, au drept de joc în cupele europene. 

"Am intrat în săptămâna meciului cu Oțelul.

A doua finală din play-out, un meci în care cuvântul de ordine este victorie, orice alt rezultat ar face să simțim fiorii tot mai reci ai retrogradării. “Plaiesii” lui Dorinel sunt o nuca tare. O echipa organizată și muncitoare după chipul și asemănarea “neamțului”.

Acest meci se poate câștigă doar cu ambiție, dăruire și disciplină tactică. Pe teren trebuie să între 11 “lei” în adevăratul sens al cuvântului. Suporterii trebuie să fie al 12-lea jucător (se joacă duminică la ora 14:00 și se anunță o vreme perfectă).

Sperăm bine!", au scris cei de la FC U 1948 pe Facebook. 

Adrian Mititelu a transferat un fundaş de la Ceahlăul Piatra Neamţ 

Tudor Oltean, fundaşul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, din Liga 2, s-a transferat la FC U 1948. El se va alătura echipei patronate de Adrian Mititelu din vară. 

"Bine ai venit, Tudor Oltean. Fundaşul stânga de 21 de ani a semnat un contract valabil pentru un sezon, din această vară, cu opţiune din partea clubului nostru pentru încă 3 sezoane. Tudor Oltean va îmbrăca tricoul cu numărul 77. Îi dorim mult succes şi cât mai multe reuşite în cadrul echipei noastre", se menţionează pe pagina oficială de Facebook a grupării din Liga I.

La nivel de loturi naţionale, fundaşul a făcut parte din lotul selecţionatei Under 20 a României U20, pentru care a evoluat în meciul cu Anglia U20 din luna octombrie a anului trecut.

În cariera sa, Tudor Oltean a bifat 54 de prezenţe în Liga a II-a pentru echipele FC Buzău, FC Braşov şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel