Superliga Romaniei FC U Craiova – Dinamo București. Echipele direct retrogradabile luptă pentru salvare

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FC U Craiova 1948 – Dinamo reprezintă o partidă extrem de importantă pentru ambele echipe, ele aflându-se, la momentul actual, pe locurile direct retrogradabile.



Meciul dintre FC U Craiova și Dinamo de pe stadionul „Ion Oblemenco” a început la ora 17:30. Cu toate că principalul obiectiv al echipei craiovene era accederea în play-off, scopul său s-a modificat dramatic: FC U Craiova 1948 se află acum pe ultima poziție din SuperLiga, vizând salvarea de la retrogradare. Echipa lui Eugen Trică nu a mai câștigat o partidă din luna februarie.

Decizia patronului Adrian Mititelu, înainte de meciul din Bănie

FC U Craiova a picat pe ultimul loc în Liga 1, iar salvarea de la retrogradare a devenit principalul obiectiv al trupei antrenate de Eugen Trică. Cu toate astea, la meciul cu Dinamo București, conducerea oltenilor, prin vocea lui Adrian Mititelu, a decis să acorde o întreagă peluză fanilor „câinilor roșii”. 

Într-o declarație oferită jurnalistului Daniel Șendre, Adrian Mititelu a dat dovadă de respect pentru competiție, pentru un derby în ciuda poziției din clasament, dar și pentru adversar. Acesta a explicat de ce a decis să permită accesul pe stadion a 5000 de fani dinamoviști. 

„Din douā motive. Primul, din respect pentru Dinamo și mai cu seamă pentru suporterii acestui club. Dinamo o sa revină în maxim 2-3 ani un club foarte puternic. 2. Echipa noastră cred că o să facă un meci foarte bun în fața unui public numeros ostil”, a transmis Adrian Mititelu.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE Adrian Mititelu, mutare impresionantă în duelul pentru evitarea retrogradării. A dat o peluză întreagă fanilor dinamoviști

Echipe de start

FC U Craiova: Gurău – Compagnucci, Lekiatas, Lacroix, Padula – Albu. V. Pop – Sidibe, Baeten, Ibrahim – Blănuță. Rezerve: Enache, Kvakic, Mascarenhas, R. Negru, Dragu, Bauza, Blidar, Bahassa. 

Antrenor: Eugen Trică. 

Dinamo București: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – De Moura, Milanov, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Gregorio, Abdallah. Rezerve: Răilean, Astrit, Iglesias, D. Irimia, Politic, Neagu, Bani, Grigore, D.A. Irimia, N. Roșu, Amzăr, Costin.

Antrenor: Zeljko Kopic. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?