Superliga Romaniei FC Voluntari a oficializat despărţirea de Nicolae Dică. Şapte meciuri, nicio victorie

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Doar şapte meciuri a durat mandatul lui Nicolae Dică pe banca celor de la FC Voluntari. Venit pentru a asigura un loc bun în playout echipei, Nicolae Dică pleacă de la Voluntari după ce aceştia au ajuns penultimii în Liga 1. 



"Mulțumim, Nicolae Dică !

FC Voluntari anunță încetarea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul Nicolae Dică.

Nicolae Dică a fost instalat pe banca tehnică a echipei noastre la sfârșitul lunii ianuarie.

A fost la cârma FC Voluntari în 7 partide, înregistrând 3 rezultate de egalitate și 4 eșecuri.

Clubul nostru îi mulțumește pentru efortul depus și îi dorește mult succes în carieră", au scris cei de la FC Voluntari pe Facebook.

Nicolae Dică nu mai poate antrena nicio echipă în acest sezon, aceasta fiind a doua demitere a sa. El a mai antrenat 5 meciuri şi la FC U Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu, unde a înregistrat două victorii şi 3 eşecuri. 

Înainte de meciul cu Universitatea Cluj, Nicolae Dică spunea că cei din conducere trebuie să spună dacă mai au încredere în el, dar şi că alţi antrenori din Liga 1 au pierdut mai multe meciuri consecutive şi nu s-a pus problema de demitere. 

”Îmi doresc să câştigăm acest meci, e important pentru noi şi vreau cele trei puncte. Am schimbat sistemul, jucătorii erau obişnuiţi cu acest sistem, că au jucat cu Ciobi.

Nu ştiu, asta aflaţi de la conducere. Vreau să câştigăm şi vedem ce va fi. Mereu la fotbal e presiune, dar au fost şi alte echipe în România care au pierdut patru, cinci, şase meciuri consecutive, au prins şi pregătirea de vară, de iarnă, dar nu s-a pus problema să fie antrenorii schimbaţi. Eu am prins şi meciuri dificile”, a declarat Nicolae Dică.

În final, FC Voluntari a remizat, scor 0-0, cu U Cluj, şi a căzut sub Dinamo în clasament, pe loc direct retrogradabil. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?