Fotbal FC Voluntari, în lupta pentru revenirea în Superliga. Noul tehnician al formației, în locul lui Pîrvu

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Clubul de fotbal FC Voluntari a anunțat că Florin Pîrvu va fi înlocuit, pe banca tehnică, de către un nou antrenor, dar va rămâne în echipa ilfovenilor și în sezonul viitor.



Pîrvu rămâne la echipă, dar nu ca antrenor principal

Retrogradată în a doua divizie de fotbal la finalul acestui sezon, în ultima etapă a play-out-ului (0-1 cu U Cluj), FC Voluntari modifică staff-ul echipei prin aducerea unui nou antrenor. Florin Pîrvu, ultimul tehnician al formației ilfovene, va rămâne în cadrul echipei, dar antrenor principal va fi Claudiu Niculescu.

Claudiu Niculescu a fost antrenor al celor de la FC Voluntari în două perioade, respectiv 2016-2017, când a reușit să câștige Cupa României și Supercupa României și în perioada august - noiembrie 2018. 

Anunțul noului antrenor a fost realizat de către clubul de fotbal, pe pagina oficială de Facebook:

„Oficial!

Bine ai revenit, Claudiu Niculescu! FC Voluntari anunță că a semnat un contract, pe o perioadă de 2 ani, cu antrenorul Claudiu Niculescu. Câștigator al Cupei și SuperCupei României alături de FC Voluntari în 2017, Claudiu Niculescu a mai antrenat în cariera sa Universitatea Cluj, FC Bihor, Metalul Reșița, CSM Rîmnicu Vâlcea, CS Mioveni, Dinamo București, Al-Tai, FC Concordia Chiajna, Poli Iași și CSC Șelimbăr.

Ca jucător, 'Clau-Gol' a îmbrăcat de 8 ori tricoul primei reprezentative a României și a evoluat la echipe de club precum: Drobeta Turnu-Severin , Electrocutare Craiova, Universitatea Craiova, Dinamo București, Genoa, Duisburg, Omonia Nicosia și Universitatea Cluj.

Florin Pîrvu, antrenorul care a fost la cârma formației noastre de la început play-out-ului, va activa în continuare în cadrul clubului nostru.”, a fost mesajul oficial transmis de FC Voluntari.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?