Superliga Romaniei FC Voluntari l-a pierdut pe Omar Govea. Fotbalistul a plecat înapoi în Mexic

Data publicării:
Fotografie de la Tom Fisk, Pexels
Fotografie de la Tom Fisk, Pexels

Omar Govea, mijlocaşul lui FC Voluntari, s-a transferat înapoi în ţara natală, Mexic."Mulțumim, Omar Govea!

Omar a ajuns la clubul nostru gratis, în septembrie 2022 și după 2 luni și jumătate a plecat în țara sa natală, Mexic.

La FC Voluntari, Omar a fost prezent în 10 meciuri și a marcat un gol , după care a fost împrumutat de echipa noastră, cu sumă de transfer, pentru un an, la Monterey.

El a impresionat încă de la debutul în SuperLiga Romania , reușind un gol și o pasă decisivă, în partidă câștigată de FC Voluntari cu CS Mioveni, scor 3-1.

Cu un caracter deosebit, Govea a ajutat formația noastră să urce tot mai mult în clasament nu doar prin evoluțiile din teren ci și prin dăruirea exemplară pe care o avea la antrenamente și prin respectul arătat tuturor oamenilor din club .Toate aceste lucruri l-au dus pe fotbalistul nostru la forma pe care el și-o dorea atunci când a venit la club.

Iată ce declara Omar Govea la momentul sosirii în România: ,,Sunt acel Omar din urmă cu șapte ani, când am ajuns Europa. Am făcut greșeli care m-au costat, dar am învățat din toate, iar acum sunt jucător mai matur, iar deciziile pe care le voi lua mă vor ajuta să progresez, să mă gândesc evident la mine, la viitorul meu.

Ideea de a rămâne în Europa mi s-a părut bună. Poate că oamenii nu înțeleg mutarea mea în România, dar mă va ajuta să mă reevaluez pentru că nu am jucat anul trecut. Aici, campionatul este mai tactic, mai lent și chiar ajung să-l văd precum pe cel din Mexic, care este mai pozițional, așa că mă simt bine."

La clubul mexican, mijlocașul de 27 de ani a evoluat în 34 de partide și a dat 6 pase decisive.

Recent a fost convocat la naționala Mexicului, pentru care a și marcat în meciul contra Columbiei.

Fotbalistul va fi transferat definitiv la formația din America de Sud prin suma de transfer agreată între cele 2 cluburi .

 Graçias por todo, Omar", au transmis ilfovenii pe Facebook. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel