Superliga Romaniei FC Voluntari rămâne fără mijlocașul Doru Andrei. Când va evolua din nou acesta

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătorul ilfovenilor nu va mai juca în acest sezon, după operația de la genunchi. Acesta a suferit o luxație la rotula unui genunchi.Operație reușită pentru Doru Andrei

Mijlocașul ofensiv al FC Voluntari devine indisponibil pentru restul sezonului, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la rotula unui genunchi, potrivit anunțului postat de clubul de fotbal FC Voluntari, pe pagina de Facebook.

„Doru Andrei operat cu succes în Italia! Însoțit de kinetoterapeutul nostru, Ionuț Stoica, Doru Andrei a suferit o intervenție chirurgicală artroscopică la clinica Villa Stuart din Roma.

Operația la rotula genunchiul a fost efectuată, cu succes, de doctorul Pier Paolo Mariani, cel care, în urmă cu șapte luni, l-a operat și pe George Merloi. În urma diagnosticului, luxație la rotulă, si a intervenției chirurgicale reușite, Doru este așteptat din nou pe gazon în 2-3 luni. Însănătoșire grabnică, Doru!

Astăzi vom lupta pentru tine!”, a fost mesajul clubului de Fotbal.În urma afecțiunii, respectiv luxație la rotula unui genunchi, totodată a intervenției chirurgicale efectuate în Italia, internaționalul Under-20 este așteptat pe gazon într-un interval de 2-3 luni.

Formația FC Voluntari va juca marți, pe teren propriu, cu ultima echipă clasată, FC U Craiova, ambele grupări luptându-se pentru a nu retrograda în cea de-a doua ligă de fotbal, Totuși, ilfovenii se află pe locul 6 în play-out, cu 21 de puncte, pe când oltenii au doar 18 puncte, la egalitate cu FC Botoșani, ambele aflându-se pe locurile direct retrogradabile.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel