Superliga Romaniei FCSB a câştigat titlul în Liga 1, cu trei etape înainte de final

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FCSB este noua campioană a Ligii 1. Campionatul a fost decis cu trei etape înainte de final. 



Elevii lui Elias Charalambous aveau nevoie de un singur punct din partida cu Farul pentru a se încorona campioni din punct de vedere matematic. Cu toate astea, roş-albaştrii au ascultat dorinţa antrenorului cipriot şi au încercat să câştige partida de pe Arena Naţională, în faţa a 30.000 de fani. David Miculescu a deschis scorul pentru FCSB, încă din prima repriză. 

Darius Olaru putea dubla avantajul FCSB-ului, însă a ratat din poziţie de unu la unu cu Buzbuchi. 

Câteva minute mai târziu, în minutul 80, RIvaldinho a marcat şi a egalat situaţia pe tabelă. 

Alex Băluţă nu a fost însă de acord cu scorul şi a marcat pentru 2-1, în minutul 84, după ce a mai ratat şi alte ocazii. 

Farul Constanţa rămâne pe locul 2 în campionat după acest meci, dar situaţia se poate schimba, în funcţie de rezultatele pe care le obţin CFR Cluj şi Universitatea Craiova în această etapă. CFR Cluj o înfruntă pe teren propriu pe Sepsi Sf. Gheorghe, în timp ce Universitatea Craiova se deplasează în Giuleşti, pentru partida cu Rapid. 

Gigi Becali a anunţat că va aduce orice jucător vor MM Stoica, Charalambous şi Pintiii 

"O să iau 7-8 jucători. Să fim campioni şi apoi o să îi luăm. Nu are rost să vorbim. Vorbim când ne apucăm de treabă. O să vedeţi când vor semna. La mine e ca la Craiova? Că să îi dea afară Gâlcă, iar dacă nu pleacă el? Le-am spus, orice jucător pe care îl vor, eu îl iau. Orice jucător pe care îl vrea Meme Stoica, Pintilii sau Charalambous. Eu nici nu m-am uitat la Ngezana. A spus Meme că e extraordinar de bun, l-am luat imediat. Dacă îmi spune Charalambous, îl iau în trei secunde. Dar să îşi asume”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel