Superliga Romaniei FCSB - Farul Constanța se joacă astăzi, de la orele 21. Ce spun elevii lui Hagi înaintea meciului de pe teren propriu

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Farul Constanța poate egala alte două echipe din play-off, pe cei de la Rapid București și CFR Cluj, dacă învinge liderul actual al clasamentului în meciul de acasă, programat astăzi, pe stadionul din Ovidiu. Jucătorii constănțeni au prefațat meciul din această seară, avertizând FCSB-ul, în cadrul conferinței de presă.



Atacantul Farului, atac la FCSB

Louis Munteanu este foarte încrezător în forțele sale și ale coechipierilor săi, înaintea meciului de astăzi, cu FCSB. Atacantul echipei constănțene crede că va putea să le dea gol bucureștenilor în a doua etapă din play-off-ul Superligii.

Echipa lui Gică Hagi are șansa de a egala în clasamentul din play-off formațiile CFR Cluj și Rapid, dacă reușește o victorie împotriva liderului actual, FCSB.

Louis Munteanu a prefațat meciul din această seară, alături de alți colegi de-ai săi, arătând încredere în forțele proprii și speranță în privința formei bune pe care o traversează aceștia. 

Louis Munteanu a început foarte bine play-off-ul, înregistrând două goluri în partida echipei sale contra giuleștenilor, încheiată cu scorul de 2-1, în prima etapă. El speră să facă o figură frumoasă în această seară, în fața roș-albaștrilor:

„Am jucat foarte bine cu Rapidul și sper să am și la această partidă aceeași evoluție. Nu contează dacă voi marca, vreau doar să-mi ajut echipa și să luăm cele trei puncte!”, a spus atacantul echipei campioane, în cadrul conferinței premergătoare meciului dintre constănțeni și bucureșteni.

Louis Muntean a mai afirmat faptul că se simte mai bine pe teren în faza play-off-ului, decât în sezonul regulat: „Se pare că în play-off joc mai bine. Mă bucur că am început așa această fază a campionatului și sper să continui pe această linie.”

Grameni cunoaște secretele victoriei 

Nici colegii săi nu au făcut declarații distincte, Constantin Grameni arătându-se la fel de încrezător înainte de meciul din această seară. El a prefațat, de asemenea, așteptatul derby, spunând că știe modalitățile prin care Farul poate câștiga în fața liderului din clasament:

„Nu are cum să fie altfel decât un meci foarte greu, dar e genul de partidă pe care noi, jucătorii, o așteptăm de când a început turneul play-off. Întâlnim liderul, o echipă extrem de bună, dar am demonstrat și la ultimul meci cu FCSB - de la București - și în anii anteriori, că știm cum să-i batem!”, a spus mijlocașul central al Farului.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?