Superliga Romaniei FCSB - Rapid București, derby cu Arena Națională plină. Fanii liderului din clasament așteaptă victoria

Data actualizării: | Data publicării:
Foto DC Sport
Foto DC Sport

Partida de pe Arena Națională de sâmbătă seară va aduna peste 50.000 de suporteri în tribune, dar liderii galeriei giuleștene nu sunt mulțumiți în ceea ce privește distribuirea locurilor pentru fanii Rapidului.



FCSB nu întoarce favorul Rapidului

După ce liderul suporterilor echipei roș-albastre a anunțat că nu este de acord cu acordarea a mai mult de 2.800 de bilete fanilor giuleșteni în derby-ul de sâmbătă seară, se pare că suporterii giuleșteni se vor duce în număr consistent, pentru a-i sprijini pe jucătorii alb-vișinii.

Ultima partidă dintre cele două echipe bucureștene s-a finalizat cu scorul de 4-0 pentru Rapid, fanii roș-albaștrilor primind, atunci, o întreagă peluză pe Arena Națională. De această dată, se pare că giuleștenii nu ar primi extrem de multe locuri pentru a-și susține formația.

Gheorghe Răducan, fostul lider de galerie al grupării giuleștene, a anunțat că rapidiștii vor fi, totuși, pe stadion la derby-ul cu cei de la FCSB. De asemenea, un alt lider al rapidiștilor s-a pronunțat în ceea ce privește partida dintre cele două rivale, reproșând acțiunile celor de la FCSB, care au hotărât să acorde puține locuri fanilor Rapidului. Gigi „Corsicanu” a mai atenționat, totodată, jucătorii giuleșteni, după ce aceștia nu au reușit să înregistreze măcar o victorie în totalul de patru meciuri din play-off.

„Poate că în condiții normale am fi refuzat prezența. Pentru că Rapid le-a oferit toată peluza, iar ei procedează așa, ar fi fost mai corect să nu mergem deloc.

Dar echipa traversează un moment delicat, iar galeria noastră a demonstrat de atâtea și atâtea ori că susține echipa indiferent de situație. Am trăit noi și mai rele decât ce e acum așa că nu cedăm, cum nu am făcut-o niciodată!

Lumea e supărată, e normal, iar jucătorii au obligația să arate că se pot ridica de jos. Și au ocazia perfectă la meciul cu FCSB”, a declarat pentru Gigi „Corsicanu'”, unul dintre liderii suporterilor de la Rapid, potrivit DigiSport.

Corsicanu spune câți suporteri giuleșteni vor fi la meciul cu FCSB

Gigi Corsicanu a mai declarat că nu a existat niciun subiect legat de înapoierea a 1.000 de bilete: „Nu a fost nimic adevărat! Vom fi peste 2.400 de rapidiști pe Arena Națională. Nu s-a dat înapoi niciun bilet. S-au distribuit primele 1.400 bilete la grupurile din galerie și diferența de 1.000 de bilete s-a distribuit către restul suporterilor.

Sper să îi batem și de data asta și să le stricăm sărbătoarea. Asta ne motivează și mai mult”, a mai spus fostul lider al galeriei Rapidului. 

Jandarmeria Română a solicitat mai multe sectoare tampon pentru cei peste 2.400 de suporteri ai Rapidului care vor fi prezenți pe Arena Națională, scrie Fanatik.

Echipe probabile 

FCSB: Târnovanu - Crețu, Chiricheș, Ngezana, Radunovic - Olaru, Șut, Lixandru - Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad, M. Udrea, Dawa, Haruț, Panțîru, Alhassan, Pandele, Radaslavescu, M. Toma, Al. Băluță

Antrenor: Elias Charalambous

Rapid București: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Bădescu - Hromada, Oaidă, Hasani - Funsho, Rrahmani, Petrila

Rezerve: Drăghia, Onea, Borza, I. Cristea, Kait, Dr. Grigore, Emmers, Krasniqi, C. Cîrjan, El Sawy

Antrenor: Bogdan Lobonț

CITEȘTE ȘI Elias Charalambous, entuziasmat de prezența mare a suporterilor FCSB, la derby-ul cu Rapid: „Fanii vor face o atmosferă incendiară”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?