Superliga Romaniei FCSB - Rapid, rezultat final în playoff. Debut pentru Bogdan Lobonţ pe banca giuleştenilor. Gol anulat eronat pentru Rapid

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FCSB a primit vizita celor de la Rapid pe Arena Naţională în etapa a 5-a din playoff. Liderul la zi al Ligii 1 a fost încurajat de 45.000 de oameni pe stadion. 



Scorul a fost deschis de Darius Olaru în minutul 11, însă rapidiştii au întors rapid meciul. În doar 3 minute, Krasniqi şi Rahmani au reuşit să înscrie pentru Rapid şi scorul a devenit, astfel, 2-1. 

Florent Hassani a marcat şi el, pentru 3-1, dar golul a fost anulat, deoarece arbitrul a apreciat că pe direcţia balonului se afla Albion Rahmani, care era în poziţie de offisde. 

Fostul arbitru FIFA Marius Avram spune, însă, că golul trebuia validat. 

"N-are nicio legătură dacă e sau nu pe traiectoria mingii, trebuie să obstrucționeze câmpul vizual. Aici e ofsaid evident. Dar, ca să fie golul anulat, mai trebuie să facă o mișcare clară să joace mingea, iar aici nu e cazul, arată că Rrahmani se ferește.

Mai trebuie să facă și o mișcare evidentă prin care să împiedice portarul să joace mingea. Din câte văd eu aici, Târnovanu vede tot timpul mingea și nu mai avea nicio șansă să o salveze, deci după legile jocului golul este perfect valabil.

E o întrebare bună de ce n-a fost validat. Asistentul vorbește cu arbitrul și îl întreabă dacă influențează sau nu. Asistentul judecă ofsaidul, iar centralul decide dacă influențează. Cred c-ar fi trebuit să îl cheme la margine, să îi arate că Rrahmani nu influențează cu absolut nimic", a spus Avram la Digisport. 

La pauză s-a intrat cu scorul de 2-1 pentru echipa antrenată de Bogdan Lobonţ. 

În partea secundă, FCSB a schimbat, Alex Băluţă intrând în locul lui David Miculescu, iar mutarea a avut efect pe tabelă. Alexandru Băluţă a reuşit să egaleze după o centrare şutată a lui Radunovic. 

Acesta a rămas scorul până la finalul partidei. Este primul rezultat de egalitate dintre cele două echipe de la revenirea celor de la Rapid în prima ligă. 

FCSB acumulează 45 de puncte şi mai amână cu o etapă cel puţin câştigarea titlului din punct de vedere matematic. Rapid are 29 de puncte, şi este pe locul 5 în Liga 1, la 3 puncte de ocupanta locului 2, Farul Constanţa. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?