Superliga Romaniei FCSB, Rapid sau Fiorentina? Louis Munteanu a anunţat că nu mai revine la Farul

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Louis Munteanu, jucătorul celor de la Fiorentina, împrumutat la Farul Constanţa, a anunţat că partida din deplasare cu CFR Cluj va fi ultima în tricoul "marinarilor"Autor a 12 goluri în această ediţie de campionat, dintre care 7 în playoff, Louis Munteanu a suscitat interesul a două cluburi importante din România, FCSB şi Rapid, însă există posibilitatea ca atacantul să îşi dorească să îşi mai încerce o dată norocul în străinătate. Un lucru este sigur, însă. Louis Munteanu nu va mai reveni la Farul din sezonul următor. 

”Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă foarte bună. Vrem să scoatem un rezultat bun și să terminam pe locul 4 in play-off.

Voi reveni la Farul în vizită poate. Este ultimul meci, a fost un sezon bun pentru mine și vreau să îi mulțumesc lui Mister și tuturor care mi-au fost alături. Mai am un an contract cu ei (n.r. cu cei de la Fiorentina) si după voi vedea ce fac.

Mai am un meci aici, vreau sa ma concentrez pe ce am de făcut meciul acesta, după voi analiza și sper să iau o decizie bună”, a declarat Louis Munteanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Adrian Mutu l-a avertizat pe Louis Munteanu dacă se duce la FCSB 

”Să vedem trecerea asta de la Farul la FCSB. O presiune diferită faţă de ce primea de la Gică Hagi la Farul. Şi ca să spun, dragostea cu care îşi înconjoară Hagi jucătorii pentru a-i face mai buni, pune presiune uneori prea mare, dar logică.

El trece la o altfel de presiune, de echipă mare. În care patronul spune lucrurilor pe nume la televizor, după meci. Profesionalismul trebuie să fie mare, nu îţi permiţi să greşeşti în prea multe meciuri. Nu va fi primul masacrat de Gigi Becali în direct.

E altfel de presiune. Trebuie să vedem dacă el rezistă. Mi se pare cel mai în formă atacant. Trece la alt nivel de presiune. E ca şi cum pleci de acasă. Eşti cocoloşit, chiar dacă tata te mai ceartă, cum e la Farul. La FCSB este un altfel de presiune. Nu mulţi au rezistat”, a declarat Adrian Mutu la Fanatik. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?