Liga Campionilor Federico Piovaccari revine în România, ca adversar al FCSB-ului

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Federico Piovaccari, atacantul italian în vârstă de 39 de ani, va fi adversarul FCSB în această vară. În sezonul 2013-2014, Piovaccari a jucat 25 de meciuri pentru echipa patronată de Gigi Becali şi a marcat 10 goluri, dar a rămas în inimile fanilor. Acum, acesta a semnat cu campioana statului San Marino, Virtus AC, adversara FCSB-ului în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. 

Piovaccari (39 ani), care are experienţe în cariera sa în Spania, China, Australia, iar în sezonul 2013-2014 a evoluat la actuala campioană a României (care atunci încă se numea Steaua, n. red.), nu se află la prima sa experienţă în San Marino. El a purtat culorile clubului San Marino Calcio, în stagiunea 2005-06, reuşind să înscrie 11 goluri.

Mi-ar plăcea să îmi închei frumos cariera şi a venit această propunere, pe care am primit-o cu o mare plăcere. În plus, faptul de a revenit la Bucureşti, de unde am amintiri foarte frumoase, a fost alt imbold de a accepta această provocare, a mărturisit Piovaccari, citat de Agerpres.

Aceste meciuri sunt cele care îşi fac pielea de găină şi răsplătesc toate eforturile pe care le faci de când eşti copil. În ce mă priveşte, când am primit oferta Stelei nu am avut nici cea mai mică ezitare, să plec din Serie B şi să aud imnul Ligii Campionilor a fost o satisfacţie enormă, a mărturisit Piovaccari despre experienţa de a juca în Champions League.

Piovaccari va purta tricoul cu numărul 9 la Virtus.

Prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor, dintre Virtus AC şi FCSB va avea loc pe 9 iulie, pe San Marino Stadium din Serravalle (22:00) şi va fi arbitrată de bosniacul Antoni Bandic.

Manşa secundă e programată pe 16 iulie, pe Stadionul Steaua din Bucureşti (20:30), iar la centrul se va afla arbitrul austriac Stefan Ebner.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel