Fotbal international Fenerbahce învinge formația Galatasaray și declanșează un scandal monstru pe teren

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa de fotbal Fenerbahce a reușit să învingă liderul Galatasaray, relânsând lupta pentru titlul de campioană a Turciei. După fluierul final al meciului de duminică seară, a urmat o altfel de luptă pe teren.



Partidă de fotbal încheiată cu o altă partidă... de lovituri

Fenerbahce a învins-o pe rivala Galatasaray cu scorul de 1-0, duminică seara, în deplasare, iar cu acest prilej a relansat lupta pentru titlu în campionatul de fotbal al Turciei, cu o etapă înainte de final.

Fener, deși a jucat din minutul 23 în zece, după eliminarea ghanezului Alexander Djiku, a reușit să câștige în fața liderului prin golul fundașului Caglar Soyuncu (71), într-un meci tensionat.

Duelul dintre fotbaliștii de pe teren nu s-a încheiat după fluierul de final, stadionul Sukru Saracoglu fiind acaparat de încăierarea celor doi patroni ai echipelor de fotbal. 

Președintele învingătorilor de duminică, Ali Koç, a intrat pe teren, celebrând victoria în fața rivalilor de la Galatasaray, moment în care adversarii au crescut volumul muzicii de pe stadion, pentru a le scădea entuziasmul acestora.

Tensiunile au luat amploare în momentul în care Ali Koç a dat din deget către Secretarul General al Consiliului de Administrație al Galatasaray, Eray Yazgan, fapt ce a declanșat conflictul.

Incidentele nu s-au finalizat pe teren, reprezentanții celor două rivale continuând să se „dueleze” și la vestiare.


Înaintea ultimei etape, Galatasaray are 99 de puncte, fiind urmată de Fenerbahce, cu 96 de puncte, „canarii” păstrând speranțe în câștigarea titlului după o pauză de zece ani.

Fenerbahce va juca în ultima etapă cu Istanbulspor, ultima clasată, în timp ce Galatasaray o va întâlni pe Konyaspor (locul 15, echipa la care l-a împrumutat pe Alexandru Cicâldău), neavând nevoie decât de un punct pentru a obține al 24-lea său titlu, potrivit Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?