Echipa nationala Fetițele Powerpuff, unele dintre „eroinele” lui Florinel Coman. Ce meserie avea „tricolorul”, dacă nu alegea fotbalul

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Într-un interviu realizat de către FRF de Ziua Copilului, Florinel Coman a dezvăluit lucruri neștiute din copilăria sa, enumerând mâncăruri favorite și detestate, dar și ce eroi preferați avea când era mic.



Tricolorii vor întâlni selecționatele Bulgariei și Liechtensteinului în cadrul meciurilor pregătitoare pentru Campionatul European din Germania (14 iunie - 14 iulie). Lotul preliminar și programul meciurilor amicale pot fi accesate AICI.

Florinel Coman este unul dintre fotbaliștii convocați de către Edi Iordănescu, în lotul preliminar al echipei naționale, pentru meciurile amicale ale selecționatei României, înainte de începutul competiției din Germania (14 iunie - 14 iulie).

Golgheterul Superligii a răspuns unei serii de întrebări legate de copilăria sa, într-un interviu realizat pe 1 iunie. Fotbalistul celor de la FCSB a discutat despre mâncărurile preferate și detestate din copilărie, despre eroi și jocuri preferate, dar și despre materiile de la școală. Lui Florinel îi plăceau mult „chiftele cu sos și ciorbă de pasăre”, alimentele pe care nu le agrea fiind „peștele, nici acum nu-mi place. Și broccoli, legumele în general...când eram mic nu mâncam deloc.”, a mărturisit acesta.

De asemenea, Coman a avut o înșiruire de eroi neașteptată, menționându-i pe Batman, Superman, dar și pe... Fetițele Powerpuff. Florinel a mai dezvăluit că jocurile preferate din copilăria sa au fost „De-a v-ați ascunselea”, „Ascunsa pe minge” și tenisul, pe când meseria pe care ar fi vrut s-o practice, dacă nu devenea fotbalist, era aceea de polițist.

Lui Coman i-a placut mult dirigenția

În ceea ce privește eroii din povești, Coman i-a ales pe Prâslea Cel Voinic, Greuceanu și Harap-Alb, materiile sale preferate la școală fiind dirigenția, sportul și fizica.

Fotbalistul născut în Brăila a menționat și trei materii pe care le-a detestat, printre ele regăsindu-se matematica, limba germană și biologia.

Peripețiile din copilărie ale lui Coman

Florinel a povestit o întâmplare din copilărie, când a spart geamul casei cu mingea, amintindu-și și de vremurile în care fura cireșe și corcodușe de la vecini: „Am venit odată de la școală și când am intrat pe poartă, era mingea chiar în mijlocul curții. Cred că fusese meci înainte cu o seară...de Champions League, Cristiano (n.r. - Ronaldo), cred, a marcat un gol din lovitură liberă și când am văzut mingea...am lovit.

Și când am lovit-o, s-a dus direct în geam. A început tataie să urle pe acolo...am fugit, am plecat! Săream gardul să furăm cireșe, corcodușe și odată ne-a prins un vecin și s-a terminat mai urât. 

Coman a oferit și trei sfaturi copiilor de astăzi, spunând: „Să crezi în visul tău, să faci ceea ce faci cu plăcere, că mai bine nu te apuci...și să crezi în tine.”, au fost declarațiile jucătorului.

CITEȘTE ȘI Denis Alibec, optimist înainte de EURO 2024: „Vom trece de grupe, cel puțin”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?