Fotbal Fiul lui Adrian Mititelu, internat de urgență, după o supradoză de pastile. De ce boală suferă Mititelu jr

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Adrian Mititelu jr. a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca, după ce ar fi luat o supradoză de pastile. Patronul FC U Craiova a explicat ce afecțiune are fiul său și ce s-a întâmplat exact, în noaptea de sâmbătă spre duminică.



Mititelu junior, pe antidepresive

Adrian Mititelu junior, fostul patron din acte al echipei FC U Craiova 1948, a fost internat de urgență la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauza unei supradoze de pastile.

Se pare că tânărul în vârstă de 26 de ani este, în acest moment, în afara oricărui pericol. Adrian Mititelu senior a explicat ceea ce s-a întâmplat cu fiul său, confirmând internarea și explicând motivele pentru care acesta a fost dus de urgență la spital.

Adrian Mititelu a dezvăluit că starea fiului său este una favorabilă: „Era foarte supărat în ultima perioadă... Lua pastile antidepresive. A luat cu una mai mult decât ar fi trebuit și din această cauză e la spital. N-a fost vorba în niciun moment de suicid”, a declarat Adrian Mititelu senior, potrivit iAMsport.ro

De asemenea, și purtătorul de cuvânt al spitalului Floreasca, a confirmat, la rândul său, informațiile conform cărora Mititelu jr a fost adus în unitatea de primiri urgențe: „Da, pacientul Adrian Gigi Mititelu este la noi în spital. Nu vă pot da mai multe amănunte despre starea sa, dar confirm că este internat la spitalul Floreasca”, a declarat doctorul Bogdan Oprița.

FC U Craiova a remizat sâmbătă seară, 20 aprilie, cu echipa Dinamo București, după ce oltenii au reușit să înscrie în minutul 90, prin Vladislav Bănuță. Până atunci, „câinii roșii” au condus încă din minutul 43, golul fiind înscris de Giorgi Milanov.

Andrei Nicolescu, deznădăjduit după un gol încasat, din nou, la final de meci

Administratorul special al clubului Dinamo București nu își explică motivele pentru care echipa înscrie și conduce o perioadă lungă în partidele disputate, ca mai apoi să primească gol în prelungirile meciurilor.

„Înainte de meci am vorbit cu jucătorii și le-am spus că trebuie să omorâm meciul după primul gol, eram sigur că o să înscriem. Nu mai contează. E foarte greu mental acest play-out pentru toate echipele.

Mă uit la Craiova care are foarte multă calitate, dar care este împietrită cumva. 100% meritam să câștigăm, dar n-am fost în stare să închidem jocul, să-l omorâm. E greu să mai găsești explicații, toată lumea este sub presiune...

E un moment complicat. Nu mă simt nedreptățit. E pur și simplu faptul că trebuia să fim un pic mai agresivi pe ocaziile pe care le-am avut în a doua repriză”, a spus Nicolescu, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel