Tenis Fiul lui Jimmy Connors, atac voalat la adresa Simonei Halep. "Trişorii scapă întotdeauna"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Brett Connors, fiul legendarului Jimmy Connors, a lansat un atac voalat la adresa Simonei Halep, după ce sportiva a scăpat de suspendarea pentru dopaj. 



Simona Halep a fost suspendată 4 ani de către ITIA după ce a fost depistată pozitiv la roxadustat, după US Open 2022. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis, însă, că sportiva trebuie suspendată doar 9 luni, pentru dopaj accidental, astfel că Simona Halep se va reîntoarce în circuitul WTA. 

Brett Connors a înţepat-o pe Halep după această decizie, dar a criticat, voalat, şi hotărârea TAS. 

”Un proverb vechi spune că trișorii scapă întotdeauna. Dacă ne uităm la istoria tenisului, numărul jucătorilor care au fost suspendați pentru dopaj este destul de mic.

Apoi, cei asociați cu aceste lucruri nu sunt nume mari în tenis. Da, una dintre acestea a fost Sharapova, poate și Halep.

Dar îmi spui că în tot sportul, cu toate aceste testări, sunt doar câțiva jucători care trișează?”, a spus fiul lui Jimmy Connors, conform tennisuptodate.com.

Simona Halep vorbeşte despre neglijenţă în cazul ei 

Într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, la Antena 3 CNN, Simona Halep a declarat că a întrebat de mai multe ori dacă noile suplimente pe care le-a primit de la Academia Mouratoglou sunt testate. 

Simona Halep: "Am întrebat de multe ori dacă suplimentele sunt testate"

"Când m-am dus la academie am spus că voi crede total în oamenii cu care lucrez. Aşa am făcut mereu. Când angajezi oameni să lucreze pentru tine, nu poţi avea îndoieli. În trecut, cu fiecare persoană cu care am lucrat, am crezut. Aşa a fost şi aici. Am discutat că trebuie să îmi schimb suplimentele, pentru că aveau prea mult zahăr. Am fost de acord. Când mi-au recomandat suplimentul ăsta, am întrebat de mai multe ori dacă e testat. Eu nu beau apă, dacă e desfăcută, pentru că am fost mereu stresată cu asta. Când am hotărât să luăm suplimentele astea, am întrebat din nou dacă sunt testate. Niciun sportiv nu merge personal la laborator să testeze băuturile. Am avut încredere şi le-am luat", a mai declarat fostul număr 1 mondial.  

Mihai Gâdea a întrebat-o dacă a fost un accident, o neglijenţă sau o mână criminală. 

"Neglijenţă şi ghinionul meu. Neglijenţă din partea echipei, pentru că nu au verificat cum ar fi trebuit să verifice. Dar şi o întâmplare, un ghinion, pentru că nu avea ce să caute acea substanţă în acest supliment. S-ar putea să fi rămas ceva pe blender, şi atunci apare contaminarea. Mi-au explicat şi avocaţii şi experţii. Nu cred că au avut intenţii rele. S-a întâmplat şi atât. Foarte mulţi sportivi au fost depistaţi pozitiv şi şi-au demonstrat nevinovăţia pentru că au mâncat carne. M-au contactat mulţi şi mi-au urat succes, pentru că ştiu cum este să lupţi", a completat Halep. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?