Tenis Florentin Marinescu, despre revenirea Simonei Halep: „Nu cred că se mai poate...!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Florentin Marinescu, pionierul artelor marțiale din România, ce se poate lăuda cu un palmares impresionant în carieră, a discutat despre șansele Simonei Halep de a reveni în topul tenisului feminin.



Pionerul artelor marțiale nu crede că Halep mai poate reveni în top

Sensei Marinescu se poate lăuda cu o centură neagră în Judo, Ju-Jitsu și Karate, palmaresul și experiența pe care le are neputând fi contestate. Acesta și-a expus părerea cu privire la șansele Simonei Halep de a reveni în fruntea clasamentului din tenisul profesionist. El crede că jucătoarea română nu mai poate ajunge la momentele de apogeu ale carierei sale. Întrebat dacă Simona își mai poate reveni, după perioada ce depășește un an și jumătate de inactivitate, Marinescu a răspuns: „Nu, eu nu cred că se mai poate...Nu...Părerea mea personală este...că va juca, sigur, tenis, pentru că a fost o valoare.”

„Ca orice valoare, rămâne valoare! Oricare dintre...Năstase dacă pune acum mâna pe rachetă, lovește bine! Valoarea rămâne!”, a mai spus acesta. În continuare, Marinescu a folosit o metaforă, pentru a explica faptul că o perioadă atât de mare de inactivitate, pe care a cunoscut-o Simona Halep după scandalul de dopaj, determină consecințe importante: „Dacă ai ieșit din apă și ai stat la soare mai mult decât trebuie, când ai intrat [în apă], începe deja să fie o problemă!”, a mai declarat acesta.

„E urât să spunem lucruri extraordinar de frumoase”

De asemenea, el a pus sub semnul întrebării întregul caz de dopaj al campioanei, considerând că o dezbatere asupra acestui subiect nu își găsește relevanța: „Nu știm niciodată ceea ce s-a întâmplat. E urât să spunem și lucruri extraordinar de frumoase [despre Halep], și [lucruri urâte]. Pentru că ori spui: '- Dom`le, lasă, că nu trebuia să fie, nu avea de ce să ia!' și vorbești urât de ea și găsești și niște argumente...că găsești argumente! 'De ce a lăsat echipa cu care a început și cu care juca extraordinar' și asa mai departe [..] găsești o grămadă de argumente!”

„Sau vii pe partea cealaltă și spui: '- Dom`le, e o fată extraordinară, a fost păcălită'...Și asta e exagerat! Ne împărțim în două tabere inutil!”, a mai declarat Marinescu în Arena Sport.ro

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?