Superliga Romaniei Florin Bratu a recunoscut că a negociat cu şefii lui Dinamo

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Florin Bratu, unul dintre antrenorii care ar putea prelua Dinamo, a recunoscut că a avut discuţii cu şefii echipei după plecarea lui Ovidiu Burcă. "Nu ascund că miercuri m-am întâlnit cu conducerea clubului Dinamo. Am stat în jur de două ore la discuții, am spus ceea ce vreau. Am spus ce planuri am, cum văd lucrurile. A rămas că vor oferi un răspuns cel târziu mâine.

Sper ca luni, în deplasarea foarte dificilă cu Sepsi, Dinamo să poată obține puncte. Astăzi am mai discutat prin mesaje. Mai avem puțin de așteptat.

Sunt sigur că pot reuși să o salvez pe Dinamo, altfel nu mă băgam. Nu s-a pus problema de salariu, de prime sau bonusuri, că nu ne-am înțelege. Am vorbit cum facem ca să reușim în următoarele meciuri. Pe termen scurt și mediu eu cred că am metodele necesare pentru a o salva pe Dinamo”, a spus Bratu la DigiSport Special. 

Şase puncte, obiectivul realist pe finalul de an pentru Dinamo 

"Au promis că se va investi în echipă, în îmbunătățirea lotului. Am spus că este prematur să vorbim despre asta, mai sunt 5 meciuri de abordat serios. Eu văd minimum 6 puncte de obținut în campionat, plus o victorie în Cupă cu Oțelul, care te-ar duce mai departe. Ar fi ideal, eu așa văd lucrurile.

Sunt optimist, dar nu putem aștepta la nesfârșit. Dinamo se bate acum și cu timpul, are nevoie de puncte, de încredere", a mai declarat Bratu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel