Echipa nationala Florin Manea anunţă discuţii cu şefii lui Tottenham despre Radu Drăguşin. "Foarte multe echipe m-au întrebat de situaţia lui"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, a anunţat că va avea o întâlnire cu oamenii din conducerea lui Tottenham pentru a vorbi despre viitorul fundaşului naţionalei. 



Venit la Tottenham în iarnă, pentru suma de 30 de milioane de euro, de la Genoa, Radu Drăguşin a fost titular în doar două partide, iar în ultimele 5 etape a fost rezervă neutilizată. Ange Postecoglou a mizat în continuare pe cuplul de fundaşi Romero-Van de Ven şi pe improvizaţii în banda stângă, acolo unde Udogie este accidentat. 

”Eu aștept. Probabil o să am o discuție. Nu prea aș vrea să discut acum, mi-am spus punctul de vedere și l-a preluat toată lumea. Am o întâlnire amicală cu cei de la Tottenham, miercuri, iar după o să știu mai multe. Deocamdată, nu luăm în calcul un transfer. Sincer, nu-mi place să dau bir cu fugiții și nu-i place nici lui, dar vreau să înțeleg puțin ce se întâmplă pentru că nu prea am o explicație", a declarat Florin Manea, conform sport.ro.

Regretă Drăguşin transferul în Anglia? 

"Radu ce să spună? El se pregătește, dă 100% la antrenamente. Face tot ce depinde de el pentru a juca titular.

Nu regretă! A fost alegerea lui. Și-a dorit Anglia. Știa că o să fie greu, dar mai avem răbdare un pic pentru că promisiunile au fost făcute mai mult pentru campionatul care urmează decât cel de acum.

Într-un fel, antrenorul ne-a spus că se va baza mai mult la anul pe el. Acum e în cursul campionatului, acomodare, am înțeles, dar, date fiind consecințele actuale, trebuie să aflăm și noi câteva lucruri despre cum gândesc cei de la Tottenham în privința lui.

Am semnat pe șase ani și jumătate. Dacă nu voiam să rămânem, nu semnam atât de lung. Viitorul lui e legat de Tottenham, dar contează și să fie într-un ambient în care să-i continuăm creșterea, nu să o oprim. El mai are mult de crescut", a mai spus Manea.

Conform agentului, despre Radu Drăguşin s-au interesat deja "foarte multe echipe! Din Germania, din Italia, de la echipe de top, să mă întrebe de situația lui, dacă ne gândim la un împrumut în vară. Bine, și din Turcia, dar am refuzat total.

Nu știu. Deocamdată, nu. Mizez pe faptul că Radu se va impune, mizez că a venit la mijlocul campionatului, când echipa era deja construită. Au fost și meciuri grele. Nu vedeți că de 4-5 meciuri nu câștigă? E normal să primească și el o șansă". 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?