Echipa nationala Florin Manea, anunţul începutului de săptămână. Denis Drăguş e foarte aproape de un transfer la Trabzonspor

Data publicării:
Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României

Denis Drăguş, împrumutat de Standard Liege la Gaziantep, a impresionat în Turcia şi ar putea rămâne în Superligă şi sezonul următor. Trabzonspor este echipa favorită să îl transfere pe atacantul român. 



Anunţul a fost făcut de impresarul Florin Manea, care l-a dus pe Radu Drăguşin la Tottenham în această iarnă.

”Vești bune! Nu sunt încheiate complet toate negocierile, dar există o ofertă importantă pentru Denis Drăguș de la Trabzonspor. Negocierile sunt foarte avansate.

Așteptăm și decizia celor de la Standard Liege, dar eu zic că în mare parte suntem foarte aproape să ne înțelegem. Este o echipă din primele trei din Turcia, probabil va juca în cupele europene. 

Ar fi senzațional și pentru Denis, și pentru Trabzon să reușească acest transfer. Eu zic că va fi un pas înainte pentru Denis și sper să o țină tot așa, să dea la fel de multe goluri ca la Gaziantep.

Am discutat acum 6 ore cu cei de la Trabzonspor. Aseară am avut o întâlnire cu vicepreședintele lor. Am vorbit azi cu cei de la Standard Liege, sunt aceiași patroni ca la Genoa și am o relație bună cu ei pentru că l-am avut pe Radu Drăgușin acolo. Suntem foarte aproape să închidem acest transfer”, a declarat Florin Manea, la Playsport.

De altfel, Florin Manea anunţase că Denis Drăguş va prinde un transfer important la finalul acestui sezon. 

"Când te sună cineva, nu mai e un interes fictiv, nu e vorba că eşti pe o listă. În momentul când se ia contact cu tine, e mai mult decât un interes. Acum se interesează de sume deja. El este tot jucătorul celor de la 777, grup cu care am o relaţie extraordinară. E împrumutat în Turcia, revine în vară la Standard, mai are un an de contract. Am vorbit cu cei de acolo, am aflat preţul cu care l-ar lăsa să plece. E un pic piperat pentru faptul că e în ultimul an de contract, dar eu cred că Denis merită toţi banii. E într-o formă bună, sper să joace la naţională cu Columbia. Are 11 goluri, are şi pase de gol sezonul ăsta", a declarat Florin Manea la Fotbal Club. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel