Fotbal Florin Maxim e fericit după Corvinul - Șelimbăr, 3-1. „Tribuna e dornică și vrea să vadă spectacol!”

Data publicării:
Captură de ecran/ Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara
Captură de ecran/ Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Echipa lui Florin Maxim a reușit să se impună în cea de-a șaptea etapă a play-off-ului Ligii 2 în fața celor de la CSC Șelimbăr, scor 3-1. Antrenorul hunedorenilor a vorbit și despre Cupa României, după victoria din campionat.



Maxim își laudă jucătorii: „Au avut stăpânire de sine!”

Corvinul Hunedoara a reușit să învingă în a șaptea etapă a play-off-ului Ligii 2, pe teren propriu, pe jucătorii de la CSC Șelimbăr. Cu toate că a fost condusă pe stadionul „Michael Klein”, reprezentanta de seamă a ligii secunde de fotbali s-a impus cu scorul de 3-1, detașându-se la trei puncte de echipa sibiană.

Alexandru Gîț a înscris pentru Șelimbăr, în startul partidei (min. 8), în timp ce pentru Corvinul au punctat Lucas Câmpan (min. 34), Marius Coman (min. 51) și Antonio Bradu (min. 84).

Antrenorul hunedorenilor a fost foarte mulțumit de faptul că elevii săi nu s-au pierdut cu firea după ce au primit repede golul în partidă, aceștia găsind puterea de a reveni în meci și mai mult decât atât, să se distanțeze la trei puncte de CSC Șelimbăr, după ce au înscris trei goluri în poarta sibiană.

Un meci foarte bun, și nu spun exceptând faza fixă (n.r. – din care a înscris CSC Șelimbăr). Aia e, se întâmplă. A fost bătută foarte bine, a fost atacată de către adversari foarte bine... poate puțin puteam să preîntâmpinăm acolo, că știam că se bazează foarte mult pe fazele fixe. Dar după golul primit, eu cred că am arătat bine, am avut stăpânire de sine, am știu când să forțăm, nu ne-am descoperit, să le dăm șansa contraatacului, pentru că aveau astfel de jucători și în prima repriză, cât și în a doua, când a intrat Deac..

Cred că am făcut, în mare parte, ceea ce ne-am propus. Și ieri am lucrat puțin cu băieții, că ni se dă puțin peste cap programul, dar ieri am fost foarte bine. S-au regăsit multe din lucrurile pe care le-am făcut ieri și astăzi la meci, iar asta mă bucură. Mă bucură maturitatea, la fel ca la meciul cu Slobozia. E o echipă grea a campionatului. Nu știu dacă a mai primit până acum trei goluri. Am știut să gestionăm, să forțăm.”, a spus Maxim, după meci.

Hunedorenii vor spectacol, Maxim le cere răbdare pentru faza finală a Cupei

Mi-a plăcut și după ce am marcat golul doi, chiar dacă tribuna e dornică și vrea să vadă spectacol. Trebuie să ne înțeleagă și pe noi, că trăim niște momente acum și trebuie să nu facem efort mai mult decât trebuie (n.r. – echipa va juca finala Cupei României și trebuie să se protejeze înaintea acelei partide foarte importante). Și asta mi-a plăcut astăzi, că am fost bine și din acest punct de vedere”, a mai declarat Florin Maxim.

Corvinul Hunedoara s-a calificat, în premieră, în finala Cupei României, unde va întâlni echipa lui Dorinel Munteanu, Oțelul Galați. Meciul este programat pentru data de 15 mai, duelul dintre cele două reprezentante ale celor două ligi de fotbal desfășurându-se pe Municipalul din Sibiu, de la ora 18:00.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel