Superliga Romaniei Florin Niţă, portarul naţionalei, a fost propus la Rapid. "Dane, orientează-te către Niţă, îţi spun de acum"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FC Rapid l-a vândut în iarnă pe Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid pentru 800.000 euro şi l-a adus pe Marian Aioani, de la Farul Constanţa, pentru 400.000 euro. După ce goalkeeper-ul adus de la Farul s-a accidentat, între buturi a intrat tânărul Bogdan Ungureanu, în vârstă de 17 ani, care a impresionat la ultimele meciuri din campionat. Florin Niţă, titular în primul meci al naţionalei la EURO 2024, este, însă, propus lui Dan Şucu pentru un transfer la Rapid. Niţă are 36 de ani, dar Dumitru Dragomir spune că portarul naţionalei mai poate juca câţiva ani. 

"Eu spun că nici Niță nu e la sfârșitul carierei, care are 36 de ani. Fii atent la ce spun, doi ani de zile.. Eu dacă aș fi, că e liber de contract, la Craiova, de exemplu, are portar bun.

Sau la Gică Hagi. Pe Niță l-aș lua, are o seriozitate extraordinară. (n.r. Niță la FCSB) Da, dar îl are pe celălalt, e bun portar. Îi spun ‘Dane, orientează-te către Niță, îți spun de acum’. Are puștiul ăsta care vine puternic.

La 17 ani nu poți să iei titlul cu el. Tare de tot. Pfoai de mine, Niță la Rapid.. (n.r. îi ajută să ia titlul) Da, așa este, da“, a spus Dumitru Dragomir la Fanatik

Florin Niţă a jucat în ultimul an la Gaziantep, echipă care s-a salvat abia pe finalul campionatului de la retrogradare, şi are o medie de 1,4 goluri primite pe meci. 

Rapid București a învins Gloria Buzău, scor 4-1, joi, în primul meci amical al verii, desfășurat joi, 20 iunie. Acesta este primul meci al giuleștenilor sub comanda lui Neil Lennon, de la preluarea funcției.

Golurile echipei au fost marcate de Petrila (min 32, 43), Emmers (min 70) și Papeau (min 73), în timp ce pentru buzoieni a înscris Sălceanu (24), din penalty.

Pentru meciul cu Gloria Buzău, formația lui Lennon a arătat astfel: Aioani - Onea (Dănilă, 30), Săpunaru (căpitan; Ignat, 46), Bădescu (Iacob, 46), Micovschi (Borza, 46) - Petrila (Pănoiu, 46), Kait (Emmers, 46), Cepoi (Oaidă, 46), Gheorghe (Hasani, 46) - El Sawy (Papeau, 46) și Stan (Burmaz, 46).

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel