Superliga Romaniei Florin Prunea, despre sumele imense cheltuite de Dinamo: „Condiții extraordinare!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul fotbalist al „Generației de Aur” a dezvăluit sumele colosale pe care clubul Dinamo București le-a investit în actualul sezon, afirmând că jucătorii alb-roșii se bucură de unele dintre cele mai înalte condiții.5-6 milioane de euro, cheltuite în șapte luni, la Dinamo

Florin Prunea a dezvăluit investițiile colosale ale clubului alb-roșu în sezonul actual, veniturile fotbaliștilor fiind total opuse prestației echipei, Dinamo București ocupând, în acest moment, un loc direct retrogradabil.

„Eu am spus-o tot timpul. Investitorii de la Dinamo au cheltuit cât n-a cheltuit nimeni în acest retur de campionat. În momentul de față, din ce știu, sunt 5,5-6 milioane de euro cheltuite în șapte luni.

O sumă incredibilă pentru Dinamo, condiții extraordinare, salarii de 15.000 de euro plătite la timp, avioane... S-au făcut eforturi financiare. Trebuie să joace până la capăt, șanse sunt!”, a declarat Prunea, la emisiunea Liga Digisport.

Ultimele șanse ale „câinilor” de a se salva de la retrogradare

Administratorul special al clubului alb-roșu a transmis un mesaj prin care solicită sprijinul tuturor suporterilor dinamoviști, în cele două ultime etape ale camponatului. 

Dinamo București se află pe loc direct retrogradabil, în acest moment, respectiv pe penultima poziție, la egalitate cu Poli Iași, cu puncte 21 de puncte.

Dinamoviștii vor face deplasarea la Cluj, unde o vor înfrunta pe Universitatea, sâmbătă seară, de la ora 20:00. Ultima partidă este programată pe 11 mai, când „câinii roșii” se vor duela cu elevii lui Mircea Rednic, fotbaliștii de la UTA Arad.

CITEȘTE ȘI Neînțelegeri la Dinamo! Jucătorii români și străini, dispute din cauza banilor

„Suntem într-un moment critic. Un moment al adevărului pentru caracterele și identitatea noastră. În aceste ultime două etape, fie ne considerăm deja înfrânți si ne certăm între noi, aruncând vinovăția dintr-o parte într-alta, fie ne mobilizăm și luptăm până în ultima secundă pentru a ne salva. Mai sunt două meciuri care se vor desfășura sub o presiune enormă.

Îi rog pe toți cei care iubesc Dinamo să susțină echipa! Nu mai e timp sau loc de revolte, țapi ispășitori sau schimbări miraculoase. Acum e nevoie de munca, de sacrificiu, de luciditate și de loialitate față de culori. La finalul campionatului, sigur ca ne vom analiza obiectiv erorile. Însă, în aceste ultime etape, cat timp avem șanse matematice să rămânem în prima ligă, trebuie sa credem în ele.

Marile victorii, ca și marile înfrângeri, pot fi decise de minute faste sau nefaste, avem excesiv de multe exemple recente. În cele 180 de minute PLUS PRELUNGIRI care urmează trebuie să luptăm, cu mintea limpede, pentru Dinamo.”, a fost mesajul transmis pe contul de Facebook, de către Andrei Nicolescu.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?