Superliga Romaniei Florin Prunea explică declarațiile lui Dan Șucu la adresa lui Daniel Niculae. „Bate apropo la ce s-a întâmplat la echipă”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul portar al Generației de Aur a găsit explicații în discursul acționarului majoritar al giuleștenilor, în care este menționat fostul președinte al clubului, Daniel Niculae.Prunea crede că Șucu a bătut anumite apropouri

Florin Prunea și-a expus punctul de vedere privind afirmațiile lui Dan Șucu în legătură cu deja fostul președinte al clubului giuleștean, Daniel Niculae.

„La 'băiat bun', eu cred că (n.r. Dan Șucu) bate apropo la ce s-a întâmplat la echipă, că au plecat jucătorii din cantonament, că Virgil Drăghia (n.r. fostul portar al Rapidului) a avut kilograme în plus, dar aceste lucruri fac parte din interiorul unei echipe, sunt probleme mai mult ale antrenorului. Nu au nicio legătură cu conducerea. 

Eu nu pot să înțeleg de ce Daniel Niculae era considerat unul dintre cei mai buni președinți de club din România după meciul 4-0 cu FCSB de pe Arena Națională (n.r. din ultima etapă a sezonului regulat, când Rapid a învins-o pe FCSB cu 4-0) și deodată, în două-trei săptămâni, nu mai este bun deloc. Asta nu pot să înțeleg.

Din ce a mai spus domnul Șucu am mai înțeles un singur lucru: Prieteniile în fotbal durează foarte puțin. Dacă ești 'prieten' cum știam cu toții, înseamnă că de fapt nu ai fost niciodată prieten și că totul a fost numai de fațadă și că ai avut un interes, acela de a veni la Rapid. Daniel Niculae te-a convins să vii la Rapid!”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro

Declarațiile lui Dan Șucu

„Daniel Niculae este un băiat excepțional, a făcut foarte multe lucruri bune aici, și sunt convins că va mai lucra împreună cu noi și va face lucruri bune în continuare. Nu există o obișnuință a noastră să ne spălăm lucrurile în public.

Singurul lucru pe care nu l-am considerat la locul lui este pentru un conducător, pentru cineva care conduce și care trebuie să pună lucrurile la punct, diferența dintre un băiat bun și un băiat corect. 

Un lider nu poate fi băiat bun. Trebuie să fie hotărât, decisiv, sever, și să judece cu aceeași măsură, indiferent cine e în fața lui. Fără parti-prix-uri, fără dușmănii, fără prietenii, pur și simplu echilibrat. Băieții buni nu sunt întotdeauna și lideri buni”, a spus Dan Șucu, într-o conferință de presă susținută miercuri, 12 iunie.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel