Superliga Romaniei Florin Prunea îi face praf pe rapidişti după meciul pierdut la Iaşi. Există, însă, şi un lucru bun în această înfrângere

Data publicării:
Captură video
Captură video

Florin Prunea, fostul portar al naţionalei României în timpul generaţiei de aur, i-a făcut praf pe rapidişti după meciul pierdut la Poli Iaşi, scor 1-3, şi a spus că nici dacă ar fi jucat contra unei echipe de Liga 2 nu reuşeau giuleştenii să câştige. 



Prunea a scos, însă, în evidenţă şi un lucru bun care poate ieşi din această înfrângere. 

”Sunt și momente în viața unei echipe... Când nu te aștepți se întâmplă o sincopă de genul acesta. S-a văzut aseară. Putea să joace cu oricine, Rapidul nu câștiga aseară niciun punct.

Plecând din spate până în față la Rrahmani, sunt momente în care nu ai ce să faci. Evoluția a fost una care... Rezultatul este unul normal. Cred că aseară putea să joace cu oricine.

Și cu o echipă de Liga 2 și nu câștigau. Un rezultat din ăsta poate să îți aducă și câștiguri, adică să nu se mai întâmple și altă dată.

Câteodată poate este bine când vine un duș rece, ca să te coboare cu picioarele pe pământ. Poți să înveți din lucrurile astea și să nu se mai întâmple”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport Matinal.

Dan Şucu a spus că Rapid nu arată încă precum o echipă de titlu 

Dan Şucu, finanţatorul lui FC Rapid, a precizat că echipa sa nu arată ca una care să câştige campionatul. 

”N-am arătat ca o echipă care își dorește cu adevărat să câștige campionatul, să lupte pentru câștigarea campionatului. Deocamdată, cred că suntem încă prea puțini cei care credem că putem.

Când o să fim mai mulți, când o să fim mai încrezători, probabil o să și putem. Felicitări echipei adverse! Au fost foarte puternici”, a spus Dan Șucu, la finalul meciului. 

Cel mai slab jucător al giuleştenilor în meciul cu Poli Iaşi a fost considerat Cristian Săpunaru, care a primit nota 6. La scurtă distanţă este portarul Marian Aioani, notat cu 6,1. Aceeaşi notă a primit-o şi Florent Hassani. Cea mai mare notă a luat-o Ermal Krasniqi, marcatorul golului Rapidului. Acesta a primit 7,7. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?