Fotbal Florin Prunea, marcat de efort după meciul „Generației de Aur”. „Ieri a fost problematic rău”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul portar al echipei naționale de aur a României a descris emoțiile prin care a trecut în meciul de sâmbătă seară, amuzându-se în ceea ce privește efortul depus de către el și colegii săi, dar și a efectelor resimțite după o zi de la marele eveniment.



Sâmbătă seara, Arena Națională a fost martora unui eveniment deosebit, meciul de retragere al „Generației de Aur” a fotbalului românesc, partidă desfășurată în fața a peste 54.000 de spectatori.

Florin Prunea, despre meciul „Generației de Aur”: „Emoții foarte puternice”

„Ce s-a întâmplat sâmbătă seară a depășit absolut orice așteptări. Emoții foarte puternice. Plângeam și noi, plângeau și suporterii. Incredibil... Dacă era un stadion de cinci ori mai mare, sunt sigur că ar fi fost plin. Un eveniment care nu aș fi vrut să se termine niciodată.

Eu m-am trezit ieri dimineață, bine, nu era chiar dimineață... pe la ora 13:00 și am zis 'aoleu, am pierdut antrenamentul!'. Uitasem, îmi venea să mă duc la teren...”, a mărturisit Prunea.

Efortul depus pe teren, resimțit mult mai mult a doua zi...

Florin Prunea a răspuns cu umor la subiectul privind starea fizică resimțită de toți fotbaliștii „Generației de Aur”, după efortul depus în cadrul meciului de sâmbătă seară, de pe Arena Națională.

„Ieri a fost problematic rău. Îți dai seama, avem o vârstă... Dar azi sunt mai bine. Astă-seară bag o alergare. Am traseul meu prin cartier și merg la mișcare. Fiecare dintre noi a alergat cât a putut. Unii mai mult, alții mai puțini. Ne-a ajuns vârsta din urmă.

Ne-am strâns bine la un moment dat și am dovedit din nou că ne putem autodepăși. În momentul în care suntem uniți, putem trece peste toate dificultățile. Grupul ne-a dat forță mereu.”, a spus Prunea.

Chiar dacă nu are regrete, Prunea și-ar fi dorit un ultim act la Mondial

Fostul portar a mai spus că nu are vreun regret privind performanțele atinse în cadrul selecționatei României, dar fiecare fotbalist al naționalei de atunci și-ar fi dorit calificarea într-o semifinală sau o finală a unui Campionat Mondial: „Nu, nu regret nimic. Nu am ce. Da, o semifinală cu Brazilie rămâne cumva... să zicem ca un regret. Al tuturor. Dar eu cred că și aseară s-a dovedit că oamenii au apreciat și apreciază în continuare, după atâția ani, bucuriile pe care le-am produs.

Sigur că ne-am dorit din toată inima să oferim o semifinală, de ce nu chiar și o finală, de Mondial, pentru că în momentul ăla ne puteam bate cu orice echipă. Am jucat împotriva lui Bebeto și Careca la Timișoara (n.r. – în 2016) și am câștigat 4-1.”, a mai declarat Prunea, pentru iamsport.ro.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?