Superliga Romaniei Florin Tănase confirmă: „O să merg pe la 'Ferguson'!” Ultimele detalii despre transferul la FCSB

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul celor de la FCSB a afirmat în repetate rânduri că îl dorește pe Florin Tănase înapoi la formația roș-albastră, ambii confirmând faptul că întreprind în mod constant discuții.



Tănase: „Noi am vorbit acum o lună, două luni...”

Florin Tănase a confirmat faptul că se va întâlni cu Gigi Becali, în zilele următoare. De asemenea, fostul fotbalist al celor de la FCSB a afirmat că nu se va decide nimic în zilele ce urmează și că se află, momentan, departe de o revenire la formația roș-albastră.

„N-are cum să se decidă mâine (n.r. dacă vine la FCSB). O să am o întâlnire, mâine, poimâine, nu știu… o să merg pe la 'Ferguson'. Dar noi am vorbit acum o lună, două luni chiar. Și convenția nu a fost asta.

(n.r. - Deci nu ești aproape de o revenire la FCSB?) Nu. (n.r. - Ce te-ar face să revii la FCSB?) Ce m-ar face... dacă mă făcea, eram deja acolo (n.r. - râde). Nu s-a decis nimic”, a declarat Florin Tănase, pentru PlaySport.

Florin Tănase rămâne în gândurile lui Becali

După ce FCSB a reușit să câștige titlul de campioană a României la fotbal după 9 ani de așteptare, Gigi Becali a anunțat că pregătește noi întăriri la echipă. Patronul roș-albaștrilor dorește să consolideze formația, vizând prestații bune în competițiile europene.

Patronul FCSB a declarat în repetate rânduri că îl vrea înapoi pe Florin Tănase, ultimele declarații oferite de către acesta rezumând că o colaborare va reîncepe curând.

„Vor fi șase-șapte transferuri. Cu Tănase sunt șanse mari, de aproape 90%. 10% rămân dacă își găsește ceva care să-i convină. Dacă nu, el vine. Alibec și Munteanu? Nu am vorbit încă. Stai să înceapă perioada de transferuri”, declara Gigi Becali, despre posibilitatea ca Tănase să îmbrace din nou tricoul roș-albaștrilor.

CITEȘTE ȘI Varianta de atacant a lui Gigi Becali a picat? Detalii despre Alexandru Pop

Gigi Becali a realizat chiar și o clasificare a jucătorilor săi preferați, în fruntea ierarhiei aflându-se Florin Tănase.

„Trebuie să fac pe compartimente...Tănase (n.r. - Florin Tănase), jucătorul care a fost favoritul meu. Portar, ca să spui unul, trebuie să fie cineva de excepție. N-am avut nici portari, nici jucători de mare excepție.”, mai spunea Becali, în urmă cu două săptămâni.

Așadar, rămâne de văzut dacă Florin Tănase va bate palma cu patronul celor de la FCSB și va alege să se reîntoarcă în SuperLiga României.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?