Superliga Romaniei Florinel Coman ar fi dorit de Stuttgart. "Vine ca rezervă? Cel mai precis atacant din Superliga României"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Florinel Coman, jucătorul celor de la FCSB, ar fi intrat în vizorul lui Stuttgart, echipa aflată pe locul 3 în Bundesliga. Nemţii ar vrea să plătească 5 milioane de euro pentru atacant. 



Conform presei germane, Florinel Coman ar urma să se lupte pentru un loc de titular cu Deniz Undav, dacă transferul s-ar realiza. 

"Coman este cel mai precis atacant din SuperLiga României. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB și, în același timp, alături de coechipierul său, Darius Olaru, conduce clasamentul marcatorilor din SuperLiga României, cu 14 goluri. Atacantul de 1,82 metri a oferit și 8 pase decisive. Aceste cifre nu au trecut neobservate de scouterii lui VfB Stuttgart.

Un transfer la VfB Stuttgart are sens, pentru că prin polivalența sa, Coman este foarte flexibil. De obicei vine din aripa stângă, deși Coman poate fi folosit și pe aripa dreaptă și chiar ca atacant central. Coman ar fi o opțiune și în mijlocul terenului pe ambele părți.

Coman vine ca rezervă?

Zvonurile despre transferurile lui VfB Stuttgart spun că Florinel Coman și-ar putea imagina o trecere în Bundesliga. Ar fi și următorul pas în cariera lui. Ar fi și prima sa oprire în străinătate. Atacantul în vârstă de 25 de ani i-ar putea servi drept rezervă lui Deniz Undav, dacă va rămâne cu șvabii după sezon", scriu cei de la sport90.de.

Florinel Coman şi-a explicat evoluţia bună din meciul cu Petrolul 

FCSB a învins Petrolul Ploieşti în etapa 29 a Superligii, cu 1-0, însă Florinel Coman a făcut un nou meci bun. Doar intervenţiile portarului ploieştenilor au făcut ca atacantul să nu reuşească să înscrie. 

”Nu vreau să discut despre acest subiect. Ție ți place să te uiți la meciurile de acolo (n.r.- din Bundesliga)? Și mie îmi place, normal. M-am montat când a venit ofertă de 5 milioane”, a declarat Coman, după meciul FCSB - Petrolul 1-0.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?