Superliga Romaniei Florinel Coman nu cunoaște limba engleză. Cum comunică Charalambous cu jucătorii săi

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Mihai Stoica a realizat o serie de dezvăluiri interesante despre relația antrenorului cipriot Elias Charalambous cu elevii săi, afirmând că atacantul FCSB, Florinel Coman, nu știe limba engleză.



Coman nu întâmpină nicio barieră față de Charalambous: „Îl iubește pe Elias!”

„[..] L-am adus pe Elias, [..] este un om de foarte mare calitate. El reușește să aibă chimie cu fotbaliști de la noi care nu vorbesc limba engleză, ceea ce e fantastic. În momentul în care tu vorbești aceeași limbă, e ușor să ai chimie...și antipatie e ușor să ai!

Coman nu vorbește engleză... încă, dar îl iubește pe Elias. Asta pe de-o parte. Vorbind de calitatea asta pe care o ai sau nu o ai. Elias este un workaholic (n.r. - dependent de muncă). Eu stau mult în bază (n.r. - sportivă)...Te naști cu ea (n.r. - calitatea de a avea chimie cu jucătorii).

Unii n-au înțeles. Pintilii vorbește românește (n.r. - cu jucătorii). E normal. Înainte de a începe antrenamentul, el explică jucătorilor ce au de făcut, iar celor care nu vorbesc deloc limba română, le traduce Elias sau le traduce Cătălin Făiniș, ofițerul de presă, sau eu, dacă sunt prin preajmă.

Dar ei au lucrat împreună tot timpul (n.r. Charalambous și Pintilii). Pinti a avut de învățat de la Elias. Și asta e o chestie care pe mine m-a bucurat enorm. L-am văzut pe Pinti foarte dornic să învețe”, a declarat Mihai Stoica, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Charalambous, creștin practicant

De asemenea, MM Stoica a mai făcut o declarație în premieră, spunând că atât Elias Charalambous, cât și Mihai Pintilii, au fost prezenți pe muntele Athos, explicând faptul că cipriotul este un practicant al religiei creștin-ortodoxe, aspect foarte important pe care Gigi Becali l-a luat în calcul, înainte de a cădea de acord în ceea ce privește cooptarea sa la echipă.

„După sărbătorirea titlului, Charalambous și Pintilii au plecat pe Sfântul Munte Athos. Au făcut asta și în iarnă, în decembrie...”, a mai dezvăluit MM Stoica.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?