Superliga Romaniei Florinel Coman, tot mai aproape de plecare! Quatarezii de la Al-Duhai ar veni săptămâna aceasta, în Capitală

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Florinel Coman a avut o prestație exemplară în acest sezon, reușind numeroase execuții spectaculoase pentru echipa din care face parte. De aceea, Gigi Becali a urmărit transferul românului, pentru o sumă consistentă, ceea ce pare că se va întâmpla cât mai curând.Transferul lui Coman, tot mai aproape

Se pare că transferul lui Florinel Coman la Al-Duhail ajunge tot mai aproape de realitate. Qatarezii ar ajunge joi la București pentru a semna contractul cu jucătorul român. Aceștia ar veni special în Capitală pentru a plăti clauza de reziliere în valoare de 5.000.000 de euro.

Considerat ca fiind cel mai bun fotbalist din campionatul României, fiind totodată și golgheterul SuperLigii, Coman va semna săptămâna aceasta cu echipa antrenată de Christophe Galtier, campioana Qatarului, Al-Duhail.

Transferul jucătorului de 26 de ani este pe cale să se realizeze în următoarele zile, mai exact joi, 2 mai, potrivit Fanatik.

Gigi Becali s-a exprimat, în urmă cu patru zile, că nu va realiza transferul lui Coman, dacă oficialii din Qatar vor să plătească în rate suma în schimbul șeptarului FCSB-ului.

„Cum vine asta? Să plătească o clauză în rate? Banii trebuie să îi plătească jucătorul ca să rămână liber. Ei (n.r. clubul) pot plăti clauza, dar o comisie UEFA trebuie să aprobe şi să devină liber.

Pot să propună varianta de transfer, astfel încât să plătească banii în rate. De ce nu i-am primit pe cei din Qatar? Eu sunt dispus să îi dau lui Coman 500.000 de euro ca să mai joace 5-6 meciuri la FCSB”, a declarat Gigi Becali, făcând referire la partidele din preliminariile Ligii Campionilor. 

Gigi Becali: „Sunt idiot? Nu sunt!”

„Cum să mai accept să îmi dea banii şi în rate? Eu abia aştept să nu dea banii. Îmi pare rău de el, deşi nu îmi pare nici de el. Joacă bine la Euro poate se transferă la o echipă din Europa. 

Un jucător pe care nu vreau să îl vând şi care poate să îmi aducă 50 de milioane să îl dau cu 5 milioane şi în rate? Sunt idiot? Nu sunt! Sunt păcătos, sunt trufaş, dar idiot nu sunt! Am inteligență. 

Să zicem că are o ofertă şi e plătită clauza. Qatarezii încep în septembrie, el poate vorbi să vină din septembrie. Primeşti 500.000 ca să mai joci cinci meciuri sau trei sau două.

Domnul ştie. E posibil să ne scoată.Dacă intrăm în Conference League ia 100.000 sau 200.000, în Europa League ia 300.000 de euro, în Champions League ia 500.000 de euro", a declarat Gigi Becali, săptămâna trecută, la Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel