Superliga Romaniei Florinel Coman vrea să plece de la fCSB, Gigi Becali vrea toţi banii într-o singură tranşă

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali se opune transferului lui Florinel Coman în Qatar, dacă plata se face în rate. Florinel Coman ar putea pleca de la FCSB în vară, în Qatar, pentru 5 milioane de euro. Numai că cei din Qatar vor să plătească în rate pentru şeptarul FCSB-ului, însă Gigi Becali nu vrea să accepte. 

“Cum vine asta? Să plătească o clauză în rate? Banii trebuie să îi plătească jucătorul ca să rămână liber. Ei (n.r. clubul) pot plăti clauza, dar o comisie UEFA trebuie să aprobe şi să devină liber.

Pot să propună varianta de transfer, astfel încât să plătească banii în rate. De ce nu i-am primit pe cei din Qatar? Eu sunt dispus să îi dau lui Coman 500.000 de euro ca să mai joace 5-6 meciuri la FCSB", a declarat Gigi Becali, făcând referire la partidele din preliminariile Ligii Campionilor. 

"Sunt idiot? Nu sunt" 

"Cum să mai accept să îmi dea banii şi în rate? Eu abia aştept să nu dea banii. Îmi pare rău de el, deşi nu îmi pare nici de el. Joacă bine la Euro poate se transferă la o echipă din Europa. 

Un jucător pe care nu vreau să îl vând şi care poate să îmi aducă 50 de milioane să îl dau cu 5 milioane şi în rate? Sunt idiot? Nu sunt! Sunt păcătos, sunt trufaş, dar idiot nu sunt! Am inteligenţă. 

Să zicem că are o ofertă şi e plătită clauza. Qatarezii încep în septembrie, el poate vorbi să vină din septembrie. Primeşti 500.000 ca să mai joci cinci meciuri sau trei sau două.

Domnul ştie. E posibil să ne scoată.Dacă intrăm în Conference League ia 100.000 sau 200.000, în Europa League ia 300.000 de euro, în Champions League ia 500.000 de euro", a declarat Gigi Becali la Fanatik. .

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel