Fotbal international Fost fotbalist internațional, decedat la 59 de ani

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Anunțul decesului a fost făcut de clubul de fotbal Defensor Sporting, pe rețelele sociale.Raul Ricardo Dos Santos trece la cele veșnice

Fostul jucător uruguayan Raul Ricardo Dos Santos, care a evoluat la cluburile spaniole de fotbal Albacete și Villarreal, a încetat din viață, joi, la vârsta de 59 de ani, a anunțat clubul Defensor Sporting, pentru care a jucat în 1991, 1992 și 1996.

„Regretăm profund moartea lui Raul Ricardo 'Loco' Dos Santos, fost campion al Uruguayului în 1991. Familiei sale, prietenilor și rudelor sale cele mai sincere condoleanțe”, a transmis clubul pe contul său de X.

De asemenea, și cluburile Villarreal și Albacete au deplâns și ele decesul fostului lor jucător.

„FC Villarreal dorește să transmită condoleanțe familiei și prietenilor fostului său jucător, Raul Ricardo dos Santos Gonzalez, care a făcut parte din Submarinul galben în sezoanele 94-95 și 95-96.”, au transmis oficialii FC Villarreal.

„Familia albacetista este răvășită de decesul lui Raul Ricardo Dos Santos, jucător care a îmbrăcat tricoul nostru între 1992 și 1994”, se arată în comunicatul lui Albacete.

Fostul atacant a jucat două partide cu echipa Uruguayului în 1992 și 1993, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel