Tenis Fosta soție a lui Konstantin Koltsov nu crede în varianta sinuciderii. Yulia Mikhailova aduce în discuție viciile fostului sportiv

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După ce presa internațională a încercat aflarea cauzei decesului partenerului de viață al celei de-a doua jucătoare de tenis a lumii, Aryna Sabalenka, fosta soție a lui Koltsov rupe tăcerea și declară că nu crede în varianta suicidului.



Koltsov, mai mult ca sigur, beat

Konstantin Koltsov, fostul hocheist bielorus, avea o relație de peste trei ani cu Aryna Sabalenka. Înainte de a o întâlni pe jucătoarea de tenis, acesta a fost căsătorit cu Yulia Mikhailova, de care a divorțat în anul 2020. În ziua de luni, 18 martie, acesta a fost găsit mort la Miami, unde o însoțea pe bielorusă. După mai multe speculații privind cauza decesului său, printre care și producerea unui accident vascular cerebral, autoritățile din Florida presupun că acesta s-ar fi sinucis, aruncându-se de la balconul camerei de hotel unde era cazat. Cu toate acestea, fosta soție a lui Koltsov nu crede că în această variantă, realizând o serie de declarații privind starea în care s-ar fi aflat bărbatul la momentul decesului său.

„Nu au existat semne de tristețe”

Conform celor de la SkyNews, Yulia Mikhailova nu crede în varianta unei sinucideri a fostului său soț, mai ales că, spune aceasta, nu au existat „semne ale nefericirii” acestuia. În plus, fosta soție crede că Konstantin era „cel mai probabil, beat” când s-a produs decesul, întrucât în camera acestuia au fost găsite mai multe sticle goale de alcool. Așadar, Mikhailova consideră că decesul a survenit în urma unui accident nefericit.

Cu toate acestea, Poliția din Florida investighează mai degrabă varianta suicidului, confirmând că, în ziua de marți, 19 martie, au intervenit după un apel conform căruia se anunța faptul că un individ a sărit de la balcon. Oficialii au declarat: „La miezul nopții, aproximativ ora 00:39, poliția și pompierii din Bal Harbour au fost trimiși la stațiunea St. Regis Bal Harbour, în cazul unui bărbat care a sărit de la un balcon. Departamentul de poliție din Miami-Dade, Biroul de Omucideri, a răspuns și a preluat ancheta despre o aparentă sinucidere a domnului Konstantin Koltsov.”, au spus aceștia.

Sticle goale de alcool, în camera lui Koltsov

Însă fosta soție a lui Konstantin, Yulia Mikhailova, a declarat, pentru o publicație de știri din Belarus, că evenimentul în urma căruia Koltsov a decedat a fost un accident. Totodată, aceasta se îndoiește că el și-a luat viața, menționând câteva detalii importante: „Sticle goale de alcool au fost găsite în camera în care a stat Konstantin. Era un balcon cu vedere la ocean, probabil că Konstantin nu și-a dat seama ce face.”, a spus Yulia.

Mikhailova a spus că nu a existat nimic în neregulă în ceea ce privește comportamentul fostului ei soț care să sugereze gânduri sinucigașe. Aceasta a mărturisit că i-a accesat e-mailul fostului soț, printr-un computer vechi de familie, descoperind că el a rezervat diferite apartamente într-o altă locație, aștepta să primească anumite produse pentru care a plătit și că „închiriase o mașină de mult timp”.

Niciun semn care să ducă la sinucidere

Deși a recunoscut că „în acest moment, este imposibil să se știe cu siguranță dacă a fost o sinucidere sau un accident”, Mikhailova a fost fermă în privința faptului că fostul său soț „nu a intenționat să moară”, întrucât „nu a dat niciun semn că s-ar putea întâmpla o asemenea tragedie”.

Ea a aflat de moartea lui luni, „de la un detectiv”, care „a încercat să prezinte informațiile cât mai blând posibil”. Cu toate acestea, ea s-a declarat, la aflarea veștilor, „în stare de șoc”. De asemenea, Yulia a spus că cei trei fii pe care i-a avut cu Koltsov suferă foarte mult, recunoscând că le este „mai greu fiilor mai mari, Daniil și Alexandru, care înțeleg totul bine. Au 18 și 16 ani”.

Cel de-al treilea copil pe care Yulia și Konstantin îi aveau împreună are cinci ani. Despre acesta, fosta soție a declarat că „cel mai mic, Stefan, are cinci ani și crede ca tata este acum in rai.”

Aryna Sabalenka (2 WTA) va continua să joace în turneul de la Miami, în ciuda decesului lui Konstantin Koltsov. Aceasta este programată să joace vineri meciul împotriva bunei sale prietene, jucătoarea spaniolă, Paula Badosa (80 WTA). După două zile în care nu a făcut nicio declarație, bielorusa a transmis un mesaj astăzi, 21 martie, pe contul său de Instagram.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?