Superliga Romaniei Fotbaliştii care pleacă de la Rapid. Victor Angelescu a venit cu lista. 75% şanse ca Rrahmani să fie transferat

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Victor Angelescu, acţionar minoritar la Rapid, a anunţat fotbaliştii care vor pleca de la echipă. 



Dilema este la Damjan Djokovic, care încă mai are contract cu Rapid, dar nu a mai jucat în ultima perioadă pentru giuleşteni. 

"Sunt cei trei cărora le expiră contractul şi nu am mai prelungit, Albu, Grigore şi Cârjan. Djokovic are contract în continuare cu Rapid. Dacă vom ajunge la vreun consens pentru a rezilia, vedem. Dar până atunci e jucătorul Rapidului, se pregăteşte cu noi, vom vedea dacă rămâne în lot sau nu. Va fi decizia domnului Lennon. Ştie toată lumea problemele cu Djokovic, se ştie părerea noastră de când a fost exclus din lot, vom vedea. Dacă domnul Lennon vrea să îl păstrăm, normal că o să îl păstrăm. 

Dânsul va avea ultimul cuvânt, de asta l-am adus. 

Nu am avut nicio discuţie cu nimeni, în afară de cei cărora li s-au terminat contractele. Vom avea discuţii şi cu alte jucători la reunirea lotului", a declarat Victor Angelescu la Fanatik Superliga. 

Cine face transferurile la Rapid? 

Vârful din Kosovo a marcat 17 goluri pentru giuleşteni în acest sezon, şi ar putea prinde un transfer în străinătate în această vară. Suma pe care va pleca, însă, nu va fi una mică, dă asigurări Victor Angelescu. 

"Nu există ca un jucător să nu fie dorit de antrenor. Nici la Bergodi, nici la Mutu, nici la cei dinainte. Nu s-a întâmplat şi nu se va întâmpla niciodată la noi să facă transferurile doar antrenorul. Dar este normal că la absolut toţi jucătorii îşi va da cu părerea şi va spune dacă îi doreşte sau nu. Asta am făcut şi cu domnul Bergodi, asta vom face şi cu domnul Lennon. Are un cuvânt destul de bun de spus, dar nu va veni un jucător despre care toată lumea crede că e nepotrivit doar pentru că îl vrea antrenorul sau viceversa. 

Legat de Louis Munteanu, vom vedea după finala de Conference League. Rămâne o ţintă pentru noi. Nu putem vorbi cu jucătorul dacă nu avem o înţelege cu clubul", a mai declarat Angelescu. 

75% şanse ca Rapid să îşi piardă golgheterul 

"Sunt 75% şanse ca Albion Rrahmani să plece. Nu pot să comentez sume, nu ar fi corect faţă de celelalte echipe, faţă de cei care îşi doresc să îl ia. Nu o să îl dăm pe o sumă mică, asta e clar. 8 milioane e o sumă bună pentru fotbalul românesc, dar nu pot comenta. Suntem în anumite negocieri, vom vedea. Sunt mai multe echipe interesate. Vom vedea, abia acum începe perioada şi încep negocierile cu adevărat. Vom vedea unde şi dacă va pleca. În niciun caz nu îl vom da pe o sumă mică, cum ar fi 3 milioane de euro", a completat acţionarul Rapidului. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?