Superliga Romaniei Fotbalistul de la Dinamo care își dorește o nouă provocare. Nicolescu: „Am discutat cu el...”

Data publicării:
Agepres
Agepres

Administratorul special al clubului Dinamo a discutat despre faptul că fotbalistul își încheie contractul la finalul lunii iunie, ceea ce l-ar determina să încerce o experiență nouă.



Ricardo Grigore, șanse mari să plece de la Dinamo?

Fundașului central Ricardo Grigore îi expiră contractul cu Dinamo București la finalul sezonului, pe 30 iunie, iar oficialii clubului au oferit puține detalii despre viitorul jucătorului de 25 de ani.

Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului alb-roșu, a mărturisit că nu a discutat foarte mult cu jucătorii cărora li se termină contractul cu Dinamo, spunând că știe, totuși, că Ricardo Grigore dorește să cunoască noi experiențe.

„N-am discutat cu nimeni din cei cărora li se termină contractul, nu avem nimic sigur, ne-am fi dorit să ne salvăm matematic cu câteva etape înainte de final, iar discuțiile ar fi avut loc, e complicat să avem acum discuții cu această sabie deasupra capului (n.r. - barajul cu Csikszereda).

Contează părerea staff-ului, a antrenorului, e important ce-și dorește el, am discutat cu el (n.r. - cu Ricardo Grigore), își dorește o nouă provocare”, a spus Andrei Nicolescu, la Fotbal Club.

Dennis Politic ar rămâne la club

Administratorul special a făcut asigurări că fotbalistul în vârstă de 24 de ani va continua la formația „câinilor roșii”: „Nu este iminentă plecarea lui Politic. Este un subiect fierbinte pe care toată lumea îl discută. A plecat de la ideea că toată lumea credea că se destramă această echipă și atunci au apărut speculații. 

Pe clauza care se activează acum, mai are contract, este ok. 100% mai are cel puțin un an. La cum îl vedem noi, o să fie o piesă foarte importantă pentru anul viitor. 

O să ne așezăm la masa negocierilor. Să îi dăm un salariu mai bun. Dennis Politic va rămâne și anul viitor la Dinamo. Avem destui jucători la final de contract, între opt și zece.

Nu avem cum să discutăm nimic acum. O să începem treaba după ultimul meci (n.r. - returul cu Csikszereda)”, a mai spus Andrei Nicolescu, la Fanatik Superliga.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?