Superliga Romaniei Fotbalistul japonez Mino Sota, fost la Hermanstadt, a semnat cu Sepsi OSK

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Sepsi OSK a reuşit să îl aducă pe Mino Sota, fotbalist dorit şi de Dinamo. Mijlocaşul japonez Sota Mino a ajuns la o înţelegere pe doi ani cu echipa de fotbal Sepsi OSK, a anunţat, sâmbătă, clubul din Sfântu Gheorghe.

Mijlocaşul japonez, în vârstă de 29 de ani, a jucat ultima dată la FC Hermannstadt şi era liber de contract, scrie Agerpres.

Mino este al şaselea transfer perfectat în această vară de Sepsi OSK, după atacantul Marius Coman (Corvinul Hunedoara), mijlocaşul ofensiv sârb Mihajlo Neskovic (FK Vozdovac), fundaşul sârbo-croat Stefan Hajdin (Zeleznicar Pancevo), portarul Szilard Gyenge (Csikszereda Miercurea Ciuc) şi atacantul olandez Michael Breij (SC Cambuur).

Mino Sota era pe lista lui Dinamo 

"Sunt mulţumit de lotul pe care îl am, dar desigur că încercăm să facem echipa mai puternică pe anumite poziţii. Lucrăm împreună. Avem un departament de scouting. Vorbesc cu domnul Nicolescu şi conducerea îmi urmează ideile.

n acest moment avem un mix de jucători cu calitate şi experienţă şi tineri cu mult potenţial. Ne uităm în fiecare compartiment să avem încă o opţiune. Vreau un lot competitiv în care fiecare să lupte pentru postul său.

Asta a fost foarte important pentru mine. Să fim sinceri, Patriche are 38 de ani, nu mai are potenţial pentru a fi vândut. Însă în aceste 6-7 luni am văzut câtă dorinţă şi câtă energie are, atât pe teren, cât şi în afara lui, cât de implicat a fost în toate momentele dificile. Pentru mine este unul dintre jucătorii pe care vreau să îi văd aici. Nu contează dacă va juca meci de meci, sau doar o parte din ele, dar pentru mine a fost foarte important să stea cu noi pentru un nou an. Sunt foarte fericit şi satisfăcut că echipa şi căpitanul s-au înţeles şi au semnat prelungirea cu încă un an.

Mino Sota e un mijlocaş despre care cred că are calitate, pune mult efort în joc. Din punctul meu de vedere a fost o parte importantă a celor de la Hermannstadt. Este unul dintre jucătorii pe care am pus lupa, dar nu am luat deocamdată nicio decizie”, a declarat Zeljko Kopic, conform orangesport.ro.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel