Echipa nationala Foto şi Video - Ce nu s-a văzut la TV în meciul România - Elveţia

Data actualizării: | Data publicării:

România a învins Elveţia în ultimul meci din grupa I de calificare la EURO 2024 şi şi-a asigurat primul loc. 



După un început de meci fără mari ocazii, tribunele s-au dezmorţit la semifoarfeca încercată de Olimpiu Moruţan în minutul 18. La faza imediat următoare, elveţienii au ratat ocazia de a încheia cu gol un contraatac. Horaţiu Moldovan a avut o paradă superbă şi a închis poarta României. 

După o primă repriză fără alte ocazii prea mari şi în care tricolorii au expediat şuturi uşoare spre poarta lui Mvogo, scorul a fost deschis de Denis Alibec în minutul 50. Florinel Coman i-a pasat lui Stanciu, acesta a centrat în careu, Olimpiu Moruţan a aşezat mingea cu capul în faţa porţii, iar Alibec a înscris.

Elveţienii au ratat două ocazii mari, în minutele 60 şi 61, dar Moldovan a fost la post şi a păstrat poarta intactă. La fel s-a întâmplat şi la ultima fază a meciului, când portarul naţionalei a avut o paradă spectaculoasă cu doar câteva secunde înainte ca arbitrul să fluiere finalul partidei. 

Suporterii din peluza "Uniţi sub tricolor" au afişat un banner în prima repriză prin care îi criticau pe mulţi dintre cei prezenţi la meci, spunându-le acestora că stadionul trebuie umplut la fiecare meci, nu doar la cele în care calificarea este deja asigurată. 

În tribune au fost surprinşi foşti mari fotbalişti, dar şi politicieni de primă mână, printre care Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, şi Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor. 

Iată, mai jos, câteva clipuri video de la meci. În galerie puteţi vedea fotografii cu momente care nu s-au văzut la televizor. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala
Tagurile articolului: elvetia foto imagini romania tv video




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel