Echipa nationala FRF lansează aplicația gratuită „Tricolorii”. Beneficiile numeroase ale utilizatorilor

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Federația Română de Fotbal a anunțat lansarea unei noi aplicații, „Tricolorii”, care va veni în sprijinul fanilor români ce doresc să cunoască informații despre echipa națională a țării noastre.Aplicația „Tricolorii” aduce fanii mai aproape de naționala României

Federația Română de Fotbal a lansat aplicația gratuită „Tricolorii”, o platformă prin care suporterii români vor fi mai aproape de echipele naționale.

Având o interfață ușor de utilizat, aplicația „Tricolorii„, potrivit FRF, „îi teleportează pe suporteri în culisele naționalelor noastre”.

Aplicația este disponibilă pentru descărcare în App Store (iOS) și Google Play (Android). Pentru a o putea folosi, utilizatorii trebuie să își creeze cont cu adresa de e-mail sau să folosească un cont FRF.tv deja existent.

Printre principalele funcționalități ale aplicației, FRF amintește:

- existența materialelor exclusive din cantonamentul și „culisele” naționalelor, știri în premieră, concursuri și premii speciale, platforma FRF TV integrată – userii pot urmări în premieră videoclipuri interactive și meciuri live, posibilitatea ca userii să comunice cu jucătorii și să vadă o zi din viața lor, ghidul suporterului la EURO 2024 etc.

Peluza Tricoloră – concursuri și premii

În categoria Peluza Tricoloră, FRF anunță că userii participă la quizz-uri și predicții, votează jucătorul meciului, tricolorul lunii și golul anului, adună puncte în clasament, iar la final de an intră în cursa pentru marele premiu: o experiență unică, plecarea cu charter-ul echipei naționale la un meci în deplasare.

De asemenea, pe lângă marele premiu, suporterii au șansa să câștige multe alte premii, precum tricouri de joc semnate de jucători, bilete la meciuri și treninguri de prezentare.

FRF menținează că aplicația „Tricolorii” prezintă o categorie specială dedicată EURO 2024, care cuprinde toate informațiile utile - atât pentru suporterii români care vor susține echipa națională în Germania - cât și pentru cei din România și din alte țări.

Pe durata Campionatului European, aplicația va îndeplini rolul de ghid pentru suporterii români care vor merge la meciuri în Germania.

Mai mult decât atât, aplicația conține hărțile cu punctele de interes din fiecare oraș în care România va disputa meciurile: stadion, punctele de întâlnire pentru Fan Walk și zonele în care se găsesc cornerele României din Fan Zone-ul oficial UEFA. Suporterii pot găsi toate detaliile despre accesibilitatea și traseele către stadion, rețea de transport, telefoane utile și orice alte informații necesare pentru călătoria la EURO.

Tot în categoria EURO, suporterii află cele mai noi știri despre parcursul României la Campionatul European, cu programul și rezultatele actualizate, socializează cu ceilalți fani, participă la concursurile speciale și au șansa să câștige premii deosebite.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel