Cupa României FRF, răspuns pentru DC Sport după ce Laszlo Dioszegi a spus că Sepsi OSK nu a primit banii pentru câştigarea Cupei României

Data publicării:
Sursa: Agerpres
EXCLUSIV
Sursa: Agerpres

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi OSK, a spus că Federaţia Română de Fotbal nu a plătit premiile pentru câştigarea Cupei României în sezonul 2022-2023. FRF a transmis un punct de vedere oficial despre acest subiect, în exclusivitate pentru DC Sport. “De la Federație am primit pentru câștigarea Cupei, în 2022, parcă 200.000 de euro. Iar sincer vă spun, dacă știu bine, pentru câștigarea Cupei din 2023 încă n-am primit banii. În jur de 240.000 de euro mai avem de primit de la Federație, din cauză că încă n-am primit banii nici pentru semifinale. Nu este o problemă, nu ne-am plâns foarte mult, dar avem nevoie de banii respectivi.”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru Sport Total FM. 

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST SUBIECT AICI

Am cerut Federaţiei Române de Fotbal un punct de vedere oficial cu privire la acest subiect. Iată ce răspuns am primit. 

"FRF a achitat toate premiile cluburilor participante până în faza sferturilor de finală, ca urmare a veniturilor venite din sponsorizări. Există o întârziere de plată către celelalte 4 cluburi (n.r. semifinalistele Cupei României) cauzată de faptul că deținătorii de drepturi, EAD, nu au achitat la termen suma agreată.

Conform înțelegerii cu EAD, suma va fi plătită până la finalul acestui an, iar banii vor fi imediat redirecționați către semifinaliste, finalistă și câștigătoarea Cupei României Betano", a transmis FRF în exclusivitate pentru DC Sport.

Sepsi OSK a câştigat Cupa României în sezonul 2022-2023, învingând la loviturile de departajare Universitatea Cluj. După 120 de minute, scorul a fost egal, 0-0. A fost a 85-a ediţie a Cupei României, şi al doilea trofeu consecutiv adjudecat de echipa covăsneană. 

În acest sezon, Sepsi nu mai are nicio şansă la calificarea în sferturile competiţiei. După primele două meciuri, echipa antrenată acum de Bernd Storck a acumulat un singur punct, astfel că meciul cu Petrolul Ploieşti, singurul rămas din faza grupelor, este doar de palmares. 

 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Cupa României
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel