Superliga Romaniei Funsho Bamgboye a fost prezentat la Hatayaspor. Mesaj pentru fanii Rapidului la plecare din Giuleşti

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Extrema Funsho Bamgboye a plecat de la FC Rapid în această vară şi s-a transferat în prima ligă a Turciei, la Hatayaspor. Jucătorul a transmis un mesaj fanilor giuleşteni la plecare. "New Home", a scris Funsho pe pagina sa de Instagram la o poză în tricoul noii sale echipe, Hatayaspor. 

Jucătorul a avut şi un mesaj pentru fanii giuleşteni, la despărţirea de Rapid Bucureşti. 

"Sunt recunoscător peste măsură pentru timpul petrecut la Rapid. Colegilor mei incredibili şi fanilor foarte pasionaţi le mulţumesc pentru fiecare moment, fiecare scandare, fiecare amintire. Voi purta mereu FC Rapid în inima mea. Până ne vom întâlni din nou", a scris Funsho. 

Funsho Bamgboye, transferat în Turcia

Clubul de fotbal Rapid București s-a despărțit de nigerianul Funsho Bamgboye, acesta transferându-se definitiv în prima ligă turcă.

În vârstă de 25 de ani, Funsho va juca la Hatayspor, formație ce a terminat sezonul trecut pe poziția a 15-a a Superligii Turciei.

Bamgboye a venit la Rapid la startul anului 2023, de la Fehervar, reușind să marcheze opt goluri pentru Rapid, oferind șapte pase de gol, în 53 de meciuri.

În sezonul trecut, nigerianul a marcat cinci goluri în 41 de meciuri, fiind cel de-al doilea pasator al echipei, după Claudiu Petrila, cu șase assisturi.

Viorel Moldovan anunţă noi transferuri la Rapid

Până acum, Rapid i-a transferat pe Cristi Manea, Timotej Jambor, Filip Blazek, dar şi pe Luka Gojkovic. Viorel Moldovan anunţă însă că vor mai fi făcute câteva transferuri, pentru a acoperi toate posturile deficitare. Acesta a comentat şi ţintarul Ligii 1. Rapid debutează în noul sezon în deplasare cu UTA Arad. 

"Începem în forţă. Avem un program greu, dar până la urmă de asta ne pregătim. Aşteptăm competiţia cu nerăbdare, indiferent de numele adversarului. Trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. 

Nu am avut preferinţe, până la urmă acesta a fost ţintarul pentru noi. De asta suntem în stagiul de pregătire, pentru a ne pregăti cât mai bine şi a începe în forţă. Plouă aici în cantonament, sper să fie belşug pentru Rapid în noul sezon. Cantonamentul decurge bine, procesul e normal. Avem şi un meci amical contra unei echipe din Polonia, un adversar puternic. 

Totul a fost perfect până în momentul de faţă, implicarea este totală din punct de vedere al jucătorilor, se pregătesc foarte bine. Metodologia a fost schimbată odată cu venirea lui Neil, se lucrează intens şi sper să arătăm cât mai bine la începutul sezonului, dar şi pe parcursul campionatului. 

Per total, de transferuri sunt mulţumit. Mai avem de acoperit două-trei posturi, ca să ne putem închide din acest punct de vedere. Suntem în discuţii cu anumite elemente pentru a le aduce şi a completa lotul, ca să avem o echipă cât mai competitivă", a declarat Viorel Moldovan. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel