Fotbal Gabi Balint a răbufnit, după ce Steaua a ratat playoff-ul ligii secunde. "Să joace unde fac faţă, în Liga a 3-a"

Data publicării:
Facebook CSA Steaua
Facebook CSA Steaua

Steaua Bucureşti a ratat calificarea în playoff-ul ligii secunde, după ce a fost învinsă de CS Mioveni, scor 2-0. Gabi Balint, unul dintre susţinătorii proiectului din Ghencea, a răbufnit. 



Steaua Bucureşti nu are oricum drept de promovare, însă obiectivul echipei era clasarea pe unul dintre primele 6 locuri şi disputarea meciurilor din playoff. Odată cu înfrângerea suferită în faţa celor de la CS Mioveni, steliştii au rămas pe locul 10 al clasamentului şi au ratat, matematic, şansele de calificare. 

"Problema e că acolo lucrurile se întâmplă invers, încearcă să facă echipă dar nu sunt organizați ca să intre în prima ligă.

Prima dată trebuie să se organizeze, să aibă acces din punct de vedere legal, iar apoi în funcție de asta să aducă jucători. Dacă clubul nu are drept de promovare, atunci ar trebui să se axeze pe tineret, să joace în liga în care poate face față, dacă nu va face față în Liga 2 cu tineret, atunci în Liga 3, nu contează.

Așa nu se mai poate, uită-te și tu acolo, au venit destui suporteri. Noi, din afară, vorbim. Nu avem niciun acces acolo, suntem alături de echipă. Problema e la ei acolo, din păcate trece timpul și nu se întâmplă nimic. O să fie și la anul, probabil, la fel. Pe Oprița îl înțeleg, e antrenor, vrea o carte de vizită, să aibă o echipă care să se califice cât mai sus în clasament”, a declarat Gabi Balint la Digisport. 

Daniel Opriţa: "Am pierdut meciul ca fraierii" 

”Am pierdut un meci ca fraierii, un meci pe care l-am controlat, am avut situații, am dus mingea la careul lor, dar nu am reușit să marcăm.

Practic, Mioveniul, în prima repriză, nu ne-a pus nicio problemă, cum nici în a doua, doar după ce am luat golul, pe acele cornere puteau să mai înscrie sau pe greșeala pe care a făcut-o jucătorul nostru la golul doi. În rest, așa a fost… La meciul ăsta, la cum am pierdut, nu trebuia să intrăm în play-off, ce să zic… Nu a mers nimic.

Ne-am creat ocazii, puteam să revenim în joc, să egalăm, am avut ocazii. Dar eu zic că această calificare în play-off nu am pierdut-o aici, am pierdut-o în alte meciuri accesibile, pe care le-am controlat și ne-am bătut joc de ocazii. Cum au fost jocuri în care adversarul nu a trecut de jumătatea terenului, cu Alexandria acasă, cu Slatina.

Șase puncte. Alea ne-au terminat pe noi. Le-am spus jucătorilor la momentul ăla. Nu știu, probabil și schimbările astea din lot, am schimbat mulți jucători, străini. Dar, totuși, să văd un plus, sunt jucători care mie îmi plac, care arată bine.

Pentru prima repriză, nu am ce să le reproșez. Am pierdut, dar mie mi-a plăcut echipa mea din prima repriză. Chiar și în a doua. Am luat golul acela. O singură fază au avut și am luat golul. Așa e la fotbal. Am luat gol, noi trebuia să marcăm. I-am certat când au jucat rău, n-au avut atitudine, astăzi au avut, dar așa e la fotbal. Echipa care joacă mai bine, câștigă”, a declarat Daniel Oprița, la conferința de presă de la Mioveni.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?