Fotbal Gabi Tamaș, manager sportiv la Concordia Chiajna: „Să vedem dacă îmi place!”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Gabriel Tamaș a revenit în fotbal după cinci luni de pauză. Recent retras din activitate, Tamaș a acceptat să ocupe funcția de manager sportiv la Concordia Chiajna.



Manager sportiv la Chiajna

Gabi Tamaș a revenit în fotbal după cinci luni de pauză, după ce s-a retras din fotbal. Acesta a acceptat să ocupe funcția de manager sportiv la Concordia Chiajna, potrivit digisport.ro

El a mărturisit că s-a aflat în discuții și cu echipa lui Dinamo, care este în căutarea unui director sportiv, înainte de a ajunge conducător la Concordia Chiajna.

Revenit la echipă pe o funcție de conducere, Gabi a nuanțat obiectivele sale în viitorul de grupării ilfovene din Liga a 2-a, alături de antrenorul Ilie Poenaru.

„Să vedem dacă îmi place!”

„Mi s-a mai propus să fiu președinte la FC Voluntari, dar nu semnasem contractul. Aici am semnat - am semnat până în vară, adică pe două luni, să văd dacă pot ajuta cu experiența mea și să vedem dacă îmi place.”, a declarat fostul fotbalist.

„M-am înscris și la cursurile de la FRF, voi pune în aplicare și ce voi învăța acolo. Eu am carnetul de antrenor, aștept ca FRF să dea drumul la cursuri. S-au înființat cursuri cu acordul UEFA [..] vom face dacă avem baremul de meciuri la națională, în Liga 1 și campionatele externe, vom putea face A-ul și B-ul cumulat. Mă voi înscrie și acolo, să le am pe toate la mână.”, a mai spus el.

„Am mai fost căutat de alte trei echipe”

Gabi Tamaș a mai susținut că a fost căutat, totodată, și de alte cluburi de fotbal: „Înainte să semnez am mai fost căutat de alte trei echipe din Liga 1, printre care și Dinamo. Am avut discuții cu domnul Nicolescu și Voicu. Am ales să vin aici, e un proiect serios.”

Tamaș a dat de înțeles că își cunoaște foarte bine obiectivele și atribuțiile la echipă: „El [Ilie Poenaru] va decide pe tema fotbalului, eu doar voi putea veni cu ceva argumente. Eu aduc doar niște hârtiuțe cu anumiți jucători. Eu nu vreau să-l stresez. Eu muncesc pe partea mea, el pe partea lui.”

De asemenea, fostul fotbalist român s-a pronunțat și asupra viitorului echipei ilfovene, aflată într-un impas: „Noi am venit acum. Nu suntem în criză, dar știți cum e... E păcat că s-a ajuns aici! Dacă totul iese bine, și la anul o să fie bine”.

Gabriel Tamaș este la prima funcție oficială de după renunțarea la activitatea sportivă, revenind după cinci luni de pauză.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?