Inot Gafă la Campionatele Naţionale de Înot în bazin scurt. David Popovici a fost anunţat că va concura la ora 12:00, dar cursa începea la 11:00

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

David Popovici a câştigat proba de 100 m mixt la Campionatele Naţionale de înot în bazin scurt, însă a fost la un pas să nu participe la ea. 



David Popovici a fost anunţat că va concura începând cu ora 12:00 de organizatori. În realitate, însă, cursa începea la ora 11:00. Astfel, înotătorul a ajuns la complexul din Otopeni cu doar 20 de minute înainte de startul oficial al cursei, fiind complet surprins de faptul că mai erau doar câteva minute până la start. 

Popovici a renunţat la încâlzire, a făcut doar câteva mişcări şi a intrat în bazin. Ba mai mult, acesta nici nu a mai îmbrăcat pantalonii de competiţie, spun cei de la GSP, ci a concurat cu slipul în care a făcut mişcările de încălzire. 

Cu toate astea, David Popovici a reuşit să câştige proba de 100 metri mixt. 

Popovici a fost cronometrat în finală cu timpul de 46 sec 76/100, fiind urmat de Patrick Sebastian Dinu (CSM Constanţa), 47 sec 22/100, şi de Andrei Ungur (CSU Cluj), 48 sec 06/100. Fostul campion mondial reuşise cel mai bun timp şi în calificări, 47 sec 88/100.

Popovici a obţinut şi o medalie de bronz în proba de ştafetă 4x50 metri liber.

Popovici va mai lua startul la Naţionale în probele de 50 m liber, 200 m liber şi 100 m mixt.

Brigitta Vass (CSM Constanţa) a reuşit două victorii joi, la 50 m bras şi 200 m mixt.

Competiţia constituie o ultimă repetiţie înaintea Europenelor de seniori (5-10 decembrie) din acelaşi complex olimpic de nataţie, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Inot




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel